Finn gynekolog på Legelisten.no

Vi har spurt våre brukere om hva de ønsket at vi skulle legget til på Legelisten.no. Over 800 har svart og hele 40% svarte at de ønsket vi skulle legge ut gynekologer. Det har vi nå gjort: informasjon om rundt 200 privatpraktiserende og offentlige gynekologer er nå lagt ut.

Oversikt over gynekologer i Norge finner du her.

Hvis du har besøkt en gynekolog, så er det til stor hjelp for andre om du deler din erfaring ved å skrive en vurdering. Søk opp gynekologen her, klikk på gynekologens navn i søkeresultatet og når du er på gynekologens profilside klikk så på den blå knappen som heter «Ny vurdering».

Jeg finner ikke en gynekolog jeg har gått til i listene deres?

Send oss da en epost til post@legelisten.no med gynekologens navn og adresse, så skal vi få oppdatert oversikten.

Hva er forskjellen på «offentlige» og «private» gynekologer?

Når man skal velge gynekolog er det viktig å vite om man ønsker å gå til en privat eller offentlig gynekolog. Her er de viktigste forskjellene:

  • Offentlige gynekologer: dette er gynekologer som har avtaler med helseforetakene og således er offentlig subsidiert. For å gå til en offentlig gynekolog MÅ du ha henvisning fra fastlegen eller en annen lege. På grunn av den offentlige subsidieringen vil egenandeler pasienten betaler som oftest være ganske begrenset. Offentlige gynekologer kan ha relativt lange ventetider.
  • Private gynekologer: dette er gynekologer som ikke har avtaler med helseforetakene og hvor pasienten betaler hele regningen selv. For pasienten er det altså mye dyrere å gå til en privat gynekolog enn en offentlig. Til gjengjeld trenger man ikke henvisning og ventetiden er som oftest kortere.

Finner du noen feil eller har du forslag til hvordan vi kan forbedre tjenesten? Send oss en epost til post@legelisten.no.