Blogg

Blogg

9 av 10 leger i Oslo vurdert

Mye oppmerksomhet i flere medier (Aftenposten, VG og andre) har gjort at både besøk på siden og antallet nye vurderinger har vært høyt de siste ukene. Per i dag er det nesten 15 000 pasientvurderinger på Legelisten.no

I Oslo er en annen milepæl nådd. I hovedstaden er nå over 90% av alle fastleger vurdert av minst en pasient. Av hovedstadens 486 fastleger er alle unntatt 35 blitt vurdert. Antallet vurderinger per lege varierer fra null til nesten 20.

I Bergen er nesten 95% prosent av alle fastlegene vurdert. I Trondheim er 94% av fastlegene vurdert av minst en pasient og i Stavanger er ...

Les mer

Legelisten.no vekker mer interesse enn helsenorge.no!

Vi er stolte av å kunne presentere tall som viser at Legelisten.no i løpet av få måneder har rukket å vekke mer interesse i befolkningen enn Helsedirektoratets prestisjeprosjekt helsenorge.no.

Tall publisert på direktoratets blogg, viser at helsenorge.no hadde ca. en million besøkende i løpet av 12-månedersperioden fra juni 2011 til juni 2012. Dette tilsvarer omtrent 2700 besøkende per dag.

Siden Legelisten.no ble lansert i slutten av mai har vi hatt nesten 350 000 besøkende på siden vår. Dette tilsvarer ca. 2500 besøkende per dag.

Når vi likevel drister oss til å påstå at Legelisten.no vekker mer interesse ...

Les mer

Over 10 000 vurderinger publisert!

Etter mange innkomne vurderinger som følge av oppslag i NRK og andre medier, har vi nå endelig kommet oss ajour. Vi har i løpet av de siste par ukene fått inn og publisert tusenvis av vurderinger og køen av vurderinger som lå til gjennomlesning er endelig borte. Vi har nå en database med godt over 10 000 vurderinger og nye vurderinger tikker hele tiden inn. Vi tror og håper disse vurderingene vil være en nyttig informasjonskilde for alle som er i ferd med å bytte til en ny fastlege.

Hvis du fremdeles ikke ser din vurdering på siden, så ...

Les mer

Mange innkomne vurderinger fører til noe ventetid

Som følge av medieoppmerksomhet de siste par dagene, spesielt oppslagene på NRK (TV, radio og nett) har vi fått inn et stort antall vurderinger fra brukere over hele Norge.

Da vi går gjennom alle vurderinger for å forsikre oss om at de er i henhold til våre retningslinjer, vil det derfor dessverre ta litt tid før innkomne vurderinger blir lagt ut.

Vi takker for den overveldende responsen, og beklager at dette medfører noe ventetid.

Les mer

Hvor gammel er legen? Vi gir deg svaret!

Vurderer du å bytte fastlege og ønsker en fastlege i en spesiell aldersgruppe? Nå kan Legelisten.no hjelpe deg med dette også.

Som vi skrev i forrige blogginnlegg, jobber vi stadig med å få tak i og legge ut mer informasjon som vi tror kan være interessant for brukere som vurderer å bytte fastlege.

Ett første skritt i denne retningen presenterer vi altså nå: vi har nå lagt ut informasjon om hvor gammel, eller ung, hver enkelt fastlege er. På hver enkelt fastleges profil er nå legens alder oppført. Bildet under viser hvor på legeprofilsiden alder vises.


I tillegg ...

Les mer