Jæren Legesenter

Kjøpmannsbrotet 5 4351 Kleppe

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Jæren Legesenter

Trygg og god fastlege - svært fornøyd!

Lege: Åge Aleksander Skretting Skrevet

Jeg er kjempefornøyd med Åge som fastlege. Han er trygg, han tar meg på alvor og følger opp alle timer. Jeg føler alltid at jeg blir sett og hørt av han. Da jeg fikk han som fastlege, leste han gjennom legejournalen og ringte meg for å gå gjennom hvilke oppfølginger jeg skulle ha og at han hadde tatt dette videre med sykehuset. Han ordner alltid alt og setter alltid av tid. Jeg trenger aldri «kjempe min egen sak» for han ser alle bekymringer og behov.

Skuffet

Lege: Andre Puntervold Pereira Skrevet

Har fått André som lege etter at [navn fjernet av moderator] gikk av. Første time ga dessverre et dårlig førsteinntrykk – jeg opplevde meg avvist på det jeg tok opp og fikk mange spørsmål jeg opplevde som svært lite relevante i forhold til det jeg var der for.
Andre time var noe bedre, men legen fremstår fortsatt som svært alvorlig, med lite varme og smil i kommunikasjonen - noe som kan bety mye for pasienten.

Arrogant og uhjelpsom

Lege: Andre Puntervold Pereira Skrevet

Kom med melding sendt til han fra spesialist, han var arrogant og virket ikke ut som at han ville hjelpe. Jeg forklarte problemet og at jeg har vært hos legen flere ganger i løpet av 2 år med samme problem, men fikk fortsatt ingen hjelp. Vanskelig å snakke med.

Arrogant og kald

Lege: Andre Puntervold Pereira Skrevet

Stort sett enveis kommunikasjon. Masse rare spørsmål som ikke hadde noe med legebesøket å gjøre. Reiste derifra og følte meg dum, senere sint . Veldig ubehagelig opplevelse. Går ikke til denne legen mer.

Trygg, kunnskapsrik og empatisk

Lege: Andre Puntervold Pereira Skrevet

Føler meg godt ivaretatt, sett og hørt. Har nylig fått Andre som fastlege og er veldig fornøyd. Kan anbefales på det varmeste!