Jæren Legesenter

Kjøpmannsbrotet 5 4351 Kleppe

Siste vurderinger av behandlere ved Jæren Legesenter

Lite kunnskap

Lege: Hanne Mjøs Jovik Skrevet

Skulle endre på medesiner osv
Var lite villig å lytte og følte meg ikke ivaretatt. Virket ikke å være forberedt til timen

Arrogant, kald og avvisende

Lege: Andre Puntervold Pereira Skrevet

Da han ble min nye fastlege trodde jeg han skulle sette seg litt inn i min historikk. Men det virket han likegyldig til. Jeg ble møtt med arroganse, kulde og han var avvisende til å gjøre det som har funket i mange år. Jeg opplevde at han ikke hadde respekt for meg eller sin forgjenger. Når man går til legen er man som regel litt nede for telling. Han trykket meg bare enda mer ned. Dette er en lege som virker uinteressert i pasienten sin og jeg opplevde forakt fra hans side. Ikke følger han meg opp mtp medisiner eller målinger heller. Dette gjør meg utrygg på min nye fastlege og jeg gruer meg til jeg må møte han igjen.

Ikke helt fornøyd

Lege: Hanne Mjøs Jovik Skrevet

Opplevdes desverre som lite imøtekommende og ikke engasjert. Fikk ikke den hjelpen jeg er vandt med.

Lite hjelpsom og arrogant.

Lege: Andre Puntervold Pereira Skrevet

Jeg ble dessverre møtt med en holdning som jeg opplevde som arrogant og lite imøtekommende. Legen viste liten interesse for å forstå min situasjon, og jeg følte meg verken hørt eller tatt på alvor. Behandlingen var preget av manglende empati, og det gjorde møtet frustrerende og lite hjelpsomt. Han skrev ikke sykemelding da jeg virkelig trengte det, selv om jeg aldri tidligere har bedt om det.

Opplever kunnskapsmangel på psykisk helse

Lege: Andre Puntervold Pereira Skrevet

Pereira oppleves som en hyggelig person, som kan sine ting når det gjelder synlig sykdom. Men, på psykiske utfordringer, utbrenthet og usynlig smerte, var det lite hjelp å få. På timen ble alt bagatellisert, og det oppleves ydmykende å møte for å gi beskjed om hvordan man har det. Ventetid har vært veldig lang, og kvalitet på timen du da får, dårlig. Denne legen virker overveldet av å ha for travel tidsplan, og det virker som han sjekker av på en liste, før han går videre til neste pasient.