Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Telefonnummer 21 05 56 60 21 05 56 ... Nettsted
Sandakerveien 114 b 0484 Oslo
Bestill time

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Kjempefornøyd

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg skiftet brystimplantat i fjor og er veldig fornøyd med resultatet. Dette var tredje gang jeg opererte brystene og dette var det aller beste resultatet! Thomas er veldig profesjonell og jeg følte meg veldig trygg gjennom hele prosessen. Anbefales på det varmeste!

Svært dyktig , tilgjengelig og hyggelig lege.

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Etter nøye vurderinger endte jeg opp med å velge Thomas Berg for min bodylift. Jeg er så fornøyd med resultatet som han og teamet på Cosmo utførte for 11 måneder siden. Jeg ville ha valgt ham igjen når jeg nå ser tilbake på prosessen og resultatet.
Thomas Berg har vært svært tilgjengelig og har alltid vært rask til å svare på mine meldinger og spørsmål jeg har hatt.
Jeg bor ikke på Oslo og var tilbake til kontroll nå for tre uker siden. Jeg syntes da at magen min hadde en bul som jeg syntes var litt større enn jeg forventet og Thomas tilbydde meg å få dette korrigert samme dag! Jeg er virkelig imponert over at det lot seg gjøre. Han og operasjonssykepleier snudde seg rundt og korrigerte bulen og gjorde i tillegg en justering på arret etter min gamle navle.
Jeg kan virkelig anbefale Thomas Berg til andre som vurderer å få gjort en bodylift eller annen type plastikk kirurgi.
Han er svært dyktig, tilgjengelig og han er en veldig hyggelig person.
Jeg er svært fornøyd!

Beste valget jeg har tatt – superfornøyd!

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Jeg har tatt bryst implantater og vil gjerne dele min fantastiske opplevelse hos Cosmo Clinic og spesielt med Dr. Bjærke. Fra første stund følte jeg meg utrolig godt ivaretatt. Hele teamet var profesjonelle, varme og imøtekommende, og jeg fikk grundig informasjon og god oppfølging gjennom hele prosessen.

Dr. Bjærke er en utrolig dyktig kirurg med et øye for detaljer. Han lyttet nøye til mine ønsker og ga meg realistiske forventninger, og resultatet ble rett og slett perfekt. Naturlig, symmetrisk og akkurat slik jeg hadde sett for meg. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

Cosmo Clinic holder et ekstremt høyt nivå både når det gjelder medisinsk kompetanse og kundeservice. Jeg følte meg trygg, sett og tatt på alvor hele veien. Jeg anbefaler Dr. Bjærke og Cosmo Clinic på det varmeste til alle som vurderer brystimplantater. Her er du i de aller beste hender!

Trygg og meget dyktig

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Jeg har fått utført facelift hos Tomm Bjærke for snart fire uker siden.
Jeg var i forkant veldig spent, aller mest på resultatet. For meg var det viktig at det ikke skulle synes at jeg hadde gjort det. Jeg var på jobb igjen på dag 12, og ingen har kommentert noe. Jeg får høre at jeg ser bra ut, men ingen kan tenke at det er dette jeg har gjort. Jeg vil si at jeg ser hvertfall 10 år yngre ut, men er helt meg selv. Har hatt minimale smerter etterpå, er bare hoven og doven i huden, men det synes ikke.
På konsultasjonen i forkant av inngrepet fikk jeg veldig god informasjon av Tomm, og jeg følte meg veldig trygg. Jeg anbefaler Tomm på det varmeste. Han er superflink og en veldig hyggelig fin kar.

Trygghet, presisjon og perfekte resultater

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg er utrolig fornøyd med hele opplevelsen hos Thomas. Han er svært dyktig og tok seg god tid til å forklare alt grundig under konsultasjonen. Jeg følte meg både trygg og godt ivaretatt fra første møte.

Jeg fikk byttet til en større protese som passet kroppen min perfekt – resultatet ble akkurat slik jeg ønsket, og arrene er veldig fine og pene. Han har tydelig et godt øye for hva som passer hver enkelt kropp.

Oppfølgingen var også helt super! Allerede dagen etter operasjonen ringte han personlig for å høre hvordan det gikk, noe som gjorde at jeg følte meg ekstra godt ivaretatt. Han var tilgjengelig for spørsmål og hadde alltid svar på det jeg lurte på. I tillegg er han en utrolig trivelig og jordnær mann som det er lett å prate med.

Anbefaler Thomas på det varmeste. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!