Kalfaret Legesenter DA

Kalfarveien 20 5018 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Kalfaret Legesenter DA

Ikke fornøyd,Anbefalles ikke,Skal bytte.

Lege: Barbara Merethe Gillow Skrevet

Jeg har hatt Gillow som lege i 4 år og hun er ikke empatisk og omsorgsfullt. Legen er ikke tilstede og jeg opplever henne som om hun ikke bryr seg om meg og helsen min. Kvaliteten på timene med Gillow har blitt absolutt verre. Hun kjefter og jeg gruer meg til å bestille time hos henne. Det er som om hun vil bare kaste meg ut av kontoret og hun har aldri brukt mer enn 10-15 min på meg-hun virker nesten alltid stresset og ikke til stede,også er hun alltid forsinket til timene-30 til 40 min.

Jeg føler meg hverken hørt eller bryd om.
Har fått nok av henne og Gillow anbefalles ikke av meg.

Blikkontakt, et smil, lyttende .

Lege: Solveig Hopsnes Skrevet

Jeg har tillit til henne. Opplever at hun tar meg på alvor. Har alltid god tid så jeg kan beskrive min helsetilstand . De fleste i min familie er pasienter her. Jeg har flere ganger blitt overrasket over at hun husker mine problemer som jeg har hatt lang tid tilbake .
Venteværelset er ikke oppgradert på lang tid og kan bli fryktelig varmt og ubehagelig.
Ofte er det lang ventetid før jeg kommer inn, kanskje er det for mange pasienter som sist , da den ene ansatte hadde ferie .

Fornøyd

Lege: Barbara Merethe Gillow Skrevet

Faglig dyktig lege som har tid til pasienten. Er ikkje kvar dag på kontoret og derfor litt lang ventetid på timer.

Tillitsvekkende

Lege: Knut-Arne Wensaas Skrevet

Faglig sterk og tar seg tid til deg når du er i rommet. Grundig, god, likeverdig og behandler deg som menneske samtidig som pasient

Vennlig, profesjonell, og meget dyktig

Lege: Solveig Hopsnes Skrevet

Er både min, og mine to barns fastlege.

De har egen SMS tjeneste for timebestilling, men man kan også ringe.
Ettersom jeg er typen som foretrekker telefon, og det ikke er like enkelt og komme igjennom som jeg skulle ønske, har jeg senket karakteren litt.

Dersom man gir utrykk for at det haster, får man time på dagen, selv om det ikke er direkte nød.

Veldig hyggelig dame, og jentene liker henne veldig godt, og føler seg trygge med henne.