Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skedsmokorset Legesenter
Flott førsteinntrykk
Lege: Hosein Sohrabi SkrevetMøtte Hosein for første gang etter å ha bare kommunisert med han digitalt. Han tok seg tid til samle inn litt informasjon og spørre om min livssituasjon og det satt jeg pris på selv om jeg bare var der for noe mindre ting.
Forhåpentligvis vil jeg slippe å ta mye av hans tid, men det virker som om jeg har endt opp med en bra fastlege.
Dyktig og lyttende fastlege !!!
Lege: Mahsa Ghaemi Mahmoodzadeh SkrevetJeg har hatt dr Mahsa som fastlege i 16-17 år, og er svært fornøyd! Hun er en trygg person å oppsøke, lytter til hva pasienten kommer med, følger tett opp og er dyktig i jobben sin!
En fastlege å anbefale på dwt sterkeste!
Svært godt fornøyd
Lege: Mahsa Ghaemi Mahmoodzadeh SkrevetJeg har hatt Masha som fastlege i mange år, og er svært godt fornøyd. Hun er effektiv og nøye, og lytter til det som blir formidlet. En lege til å stole på.
Full pakke
Lege: Hosein Sohrabi SkrevetSeriøs, punktlig, ryddig, vennskaplig tone, kunnskapsrik, omsorgsfull, effektiv.
Beste fastlegen jeg har hatt.
Fantastisk snill!
Lege: Usman Akram Ansari SkrevetFlink og god lege med godt sinn! Fantastisk snill og hjelpsom, rett på sak! God opplevelse, med kjapp tilbakemelding!