Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skedsmokorset Legesenter
Helt fantastisk lege
Lege: Marius Kjær Trudvang SkrevetMarius tar meg på alvor, og har virkelig hjulpet meg gjennom en tung tid. Han tar seg god tid, lytter og er veldig forståelsesfull. Anbefales på det sterkeste!
Ikke en god lege
Lege: Usman Akram Ansari SkrevetHan lytter ikke til pasienten . Fikk ikke fortelle om min situasjon. Ble avfeid. Han hadde lest 25 år gammel journal, men ikke tid til å lese ny journal. Han var også ukjent med en av blodprøvene jeg skulle ta. Helt uten tillit til denne legen.
Ser deg
Lege: Usman Akram Ansari SkrevetFøler virkelig at han ser deg som person, tar virkelig tak i ting, ringte Ahus og fikk oss inn når de egentlig ikke ville gjøre noe, og henviste videre så datteren blir riktig utredet der Ahus svikter. Kunne ikke fått bedre lege 😷
Seriøs og ordentlig
Lege: Marius Kjær Trudvang SkrevetFikk automatisk Marius som fastlege siden min forrige gikk av. Han var veldig flink og tok meg seriøst. Han brukte lang tid på å dokumentere plagene mine og skrive de inn i journalen, som ga meg et inntrykk av at han er veldig seriøs. Han anbefales virkelig!
Høflig men glemsk.
Lege: Usman Akram Ansari SkrevetLover å sende henvisning, NAV papirer osv uten å gjøre det. Somler med legeerklæringer osv. Ikke å anbefale.