Regnbuen Legekontor

Telefonnummer 32 24 04 42 32 24 04 ...
Vestre Kjennervei 2B 3420 Lierskogen

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Regnbuen Legekontor

Perfekt

Lege: Rajesh Gupta Skrevet

Jeg har vært hos Rajesh G. ett par ganger nå men hver gang han har tatt på alvor alt jeg snakket om. Han er en seriøs og diktig lege som jeg anbefaler på det sterkeste. Helsesekretær Esma er kjempe flink og kjempe snill. Takk alle sammen for deres god jobb!

Gard er Flink til å kommunisere med pasienter og gi grundig informasjon om sykdomen.

Lege: Gard Bruset Skrevet

Jeg ønsker å takke Gard som lege som kan støtte og trøste pasiet og pårørende veldig godt. Han er flink til å forklare veldig nøye om sykdomen sånn at mann forstår godt og blir bra informert. Han er snill og imøtekommende. Har mye empati. Jeg kan alltid stole på ham. Takk Gard for alt du gjorde for oss i disse vanskelige dager vi hadde i Mai.

Arrogant og lite imøtekommende.

Lege: Gard Bruset Skrevet

Arroganse kler ingen, - og aller minst kler det den som har valgt et yrke som helsearbeider.
I Stig Bruset sitt fravær har jeg havnet hos sønnen Gard Bruset to ganger, - begge gangene har jeg vært misfornøyd med måten han kommuniserer på.
Den første gangen var jeg overbærende, men når møte nr 2 ga samme inntrykk er det bare å komme seg vekk.
Her blir det bytte av legekontor.

best doctor ever!

Lege: Rajesh Gupta Skrevet

Rajesh Gupta poses both great personality and professionalism. He is attentive listener reflecting every patient need. He is very responsive and easy to reach via phone or on site! He has structured approach to the customers needs and he gives full support whether you need to reach on o the hospital examination or hospital urgent treatment. I personally have been helped by Rajesh Gupta after my leg fracture. My appointments in the Ahus and Drammen sykehus was a nightmare to book but he was calling to book them for me himself! And i got necessary treatment only for his attempts to help. I have never had such a great doctor in Norway before. Strongly recommend him as your GP!
Easy to book appointment also) The clinical staff picks up the phone very well in working hours.

Ydmyk og nøye

Lege: Gard Bruset Skrevet

Har hatt Gard som fastlege i 2 år nå. Fornøyd fra første stund. Tok seg tid når jeg slet psykiskt og ser patienten. Veldig møtekommende og flink til å huske fra forrige gang. Stoler 100% på min lege når jeg blir syk.