Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Songdalen legesenter
Trygg
Lege: Ingunn Engedal SkrevetIngunn er en trygg og god lege som stiller opp for pasientene sine. Og sender videre når hun ikke finner ut av det selv.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Jasmin Haj Younes SkrevetJeg anbefaler henne på det sterkeste, tar meg alltid på alvor, god til å lytte. Kommer alltid med en løsning, og om første løsning ikke fungerer så kommer hun med ny. Også veldig flink på å følge opp, setter opp ny time før jeg får gå fra timen. 10/10 lege
Skuffet
Lege: Chris Strand Wilson Skrevet«Avtalte» unødvendig mange e-konsultasjoner som jeg ikke alltid fikk beskjed om og måtte fortsatt betale. Unødvendig mange legetimer for å fortelle om samme problemet, og fikk ingen henvisning, undersøkelser eller framgang, bare beskjed om at jeg måtte prøve å finne ut hva jeg tror det kan være, regninger og e-konsultasjon. Her har du en inkompetent lege som bare vil ha god lønn
Unødvendig bruk av tid
Lege: Brita Merete Zinck SkrevetJeg skulle fjerne 4 føflekker, jeg ble ikke ropt opp på 45 minutter og når jeg viste hvilke føflekker jeg skulle fjerne så sa hun at vi ikke skulle fjerne dem idag, det måtte jeg ha en ny time for, jeg betaler ikke 460kr for en time hvor hun bare skal se på føflekkene mine. Jeg endte opp med å fjerne en føflekk etter litt diskusjon
Bra
Lege: Rune Bjoraa Hodne SkrevetHar han som fungerende fast lege og ser frem til å få han. Jeg er ikke interessert i å ha andre.så venter pådet
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?