Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark
Trygg, forståelsesfull og profesjonell
Lege: Karoline Gylthe SkrevetKaroline den beste fastlegen jeg noen gang har hatt! Hun er god og trygg, rolig, tar deg på alvor, profesjonell, henviser videre om det er noe hun ikke har kunnskap om. Hun ser deg som pasient og føles som en man kan snakke med alt om. Ingenting er flaut, og hun er veldig forståelsesfull. En fantastisk dyktig lege som jeg håper jeg får ha i mange år fremover!! Administrasjonen er også veldig flinke, hyggelige og profesjonelle!!
Kunnskapsrik, lytter og ser pasienten
Lege: Michael Ballke SkrevetEn fantastisk lege som er nøye og opptatt av å hjelpe. Han lytter og ser pasienten.
Dr. Ballke gjør at man føler seg trygg og ivaretatt.
Seriøs og løsningsorientert
Lege: Mikkel Veilemand Holstad SkrevetMikkel er meget seriøs og løsningsorientert. Han er kunnskapsrik og dyktig til å få saker unna. Han er en meget hyggelig mann som inngir tillit og som virkelig ønsker å løse ditt problem. Han er humoristisk og man føler seg lett til sinns etter et besøk hos ham.
Anbefales sterkt.
Trygg,omsorgsfull pålitelig
Lege: Hans Jacob Gravdal SkrevetEn lege med et stort hjerte , for sine pasienter! En utrolig dyktig lege som tar pasientene sine på alvor
Er evig bortreist
Lege: Nils Kähler SkrevetUnngå dersom du ikke liker en ny lege hver gang. Fastlege Kähler har jeg kun sett en gang av mine besøk.