Vågen Legesenter AS

Konsult Knudzonsgt. 8 6508 Kristiansund N

Siste vurderinger av behandlere ved Vågen Legesenter AS

Føler deg sett og trygg

Lege: Eigil Ødegård Sandvik Skrevet

Beste fastlege man kan tenke seg , tar seg god tid og hører seriøst etter problemet . Har hatt han i mange år, å får en god hjelp jeg har fått med mine usynlige sykdommer , du kan trygt snakke om alt og du blir ikke sett ned på el rart på. Takk til min gode fastlege som tar seg tid til pasienten sin alltid, så d kan bli litt venting, men han tar vare på alle sine pasienter . Håper han blir med meg hele veien. Kunne ikke hatt noen andre . Damene i skranken og lab er også veldig hjelpende og får som regel hastetime få timer etter man ringer de , blide damer som alltid er på jobb:-)

Trygg og god lege

Lege: Nataliya Stensen Skrevet

Jeg føler meg godt ivaretatt av Nataliya. Hun er kunnskapsrik, tar seg god tid, hun lytter og jeg føler at hun ser hele meg. Jeg anbefaler henne på det sterkeste. Barna mine har henne også som fastlege, og jeg opplever også at de blir møtt på samme måte.

Trygg og forståelsesfull

Lege: Eigil Ødegård Sandvik Skrevet

Super lege! Han har humoristisk sans og er en god lytter. Det er enkelt å snakke om alle mulige problem. Han tar meg seriøst og jeg får alltid god hjelp. Kan virkelig anbefale denne legen!

Respektløs

Lege: Per Olav Hoem Kvalvåg Skrevet

Tok kontakt ang resept men fikk aldri noe tilbakemelding selv etter jeg gjentatte ganger spurte om når den kom . Veldig uprofesjonelt!!!!

Var bedre før

Lege: Torhild Camilla Uthaug Skrevet

Har hatt henne som fastlege i mange år og har stort sett vært veldig fornøyd. Dette har endret seg de siste par årene. Hun virker så stressa, at det er ubehagelig. Sitter å skriver mens du snakker og det føles ikke som hun lytter i det hele tatt. Dårlig på oppfølging og veldig vanskelig å få en god henvisning eller legeerklæring fra henne . Alt blir et hastverk og man sitter igjen med følelsen av at man ikke har fått sagt noe når man går derifra.