Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vågen Legesenter AS
Overarbeidet?
Lege: Per Olav Hoem Kvalvåg SkrevetOpplever ham ofte som overarbeidet, ilter og lite serviceinnstilt. Han er litt opp og ned, treffer du ham på en god dag, er han en grei lege. Han er svært ofte vanskelig å få time til, er feks ikke der på tirsdager.
Hun ser deg.
Lege: Nataliya Stensen SkrevetHun viser deg respekt, lytter og gir god informasjon. Man får raskt tillit til henne og hun går den ekstra lengden for deg.
Dyktig!
Lege: Per Olav Hoem Kvalvåg SkrevetSeriøs og flink lytter. Føler meg tatt godt vare på og godt oppfulgt :-) Nøye med resepter og viser mye respekt. Smarteste jeg har gjort var å bytte til han som fastlege!
Trygg finner løsninger raskt
Lege: Per Olav Hoem Kvalvåg SkrevetJeg er veldig fornøyd med denne fast legen enkelt å kominsere med.
Han skriver ikke noe tabletter hvis han er ikke sikker på at det er riktig medisin til riktig sykdom
Reddende engel 🙏
Lege: Askill Iversen Sandvik SkrevetEtter mange år med to likegyldige og til dels ufine fastleger , ble møtet med Askill en meget positiv overraskelse 😊 kunnskapsrik , interessert , forståelsesfull og hjelpsom . Etter fire år er det ikke behov for å si så mye ved konsultasjonene for han ser behovet og kjenner sykdomsbildet mitt. Evig takknemmelig for all god hjelp .