Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frisk Legekontor
Både og
Lege: Amilton Moreira Fernandes SkrevetFlink til å kommunisere muntlig og skriftlig, er blid og hyggelig, men følger ikke opp prøver og evt. utredninger. Føler at han ikke tar meg på alvor når symptomene er komplekse.
Surrer og fraværende
Lege: Ragne Ingrid Foslien SkrevetSurrer grådig med tall og datoer, må irettesette og alltid dobbeltsjekke hva hun skriver ned. Får sms og telefon om å bytte timer jeg ikke har satt opp og er alltid forsinket. Det vil si, de gangene hun møter. Som oftest er det veldig unge vikarer istedenfor henne. Har endelig fått ny fastlege etter å stå på venteliste en stund
Usikker
Lege: Ragne Ingrid Foslien SkrevetOm du er ute etter et fastlege kontor med fleksible åpningstider er dette stedet for deg. Om du derimot vil ha en trygg relasjon til din fastlege - styr unna. De har nye vikarer hele tiden og jeg har ikke hatt samme lege mer enn to ganger. Noen av dem har vært ekstremt kompetente - andre har vært veldig nedlatende. Fastlege russian roulette
Utrolig flink
Lege: Folke Louis Blix SkrevetHar hatt Bahman som fastlege siden 2019 og jeg er like fornøyd hver gang. Har fått hjelp til alt fra vanskelige indremedisinske kasus, til kostholdsveiledning og nå også celleprøve. Jeg har tidligere kun hatt kvinnelige fastleger/gynekologer og hatt ganske ubehagelige og vonde opplevelser knyttet til celleprøve/biopsi. Tok i dag celleprøve hos Bahman og det var ikke noe stress. Som ved alt han gjør: han er trygg, rolig, lytter til deg som pasient og man føler seg forstått, hørt og virkelig fulgt opp. Helt fantastisk lege som anbefales på det sterkeste.
Proff og kunnskapsrik fastlege
Lege: Ragne Ingrid Foslien SkrevetJeg kan varmt anbefale Foslien som fastlege. Hun er interessert, effektiv, fleksibel og er god til å skille stort og smått.
På grunn av etterbehandling i forbindelse med brystkreft, må jeg innom én gang i måneden. Det gjør meg ekstra kresen på fastlege og fastlegekontor - har ingen planer om å bytte.
For spesielt interesserte kan jeg si at hun er den best jeg har vært borti til å sette Zoladex!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?