Fornebuporten legesenter DA

John Strandrudsv. 14 1360 Fornebu

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Fornebuporten legesenter DA

Empatisk, trygg

Lege: Maria Ljubica Petrov Skrevet

Jeg har bare det beste å si om Maria som lege. Jeg slett med mange ulike helseutfordringer og hun hjulpet meg å få hjelp jeg trengte. Anbefaler henne på det starkeste.

Lite forståelse og empati

Lege: Eline Caspersen Grimsmo Skrevet

Hver gang jeg beskriver min situasjon, ville hun bare avslutte samtalen med å si at det er helt normalt, og ikke bry seg om å komme dypere ved å stille flere spørsmål og være der for å hjelpe.

incompetent

Lege: Eline Caspersen Grimsmo Skrevet

I came to Eline Grimsmo with a swollen ankle problem that has been going on for a few days now, she didn't even look at it, she just told me to wear a brace - the pain and swelling would go away on their own. I work physically every day, I walk a lot, which is why I can't work now, I got 3 days off and she told me to rest at work with my leg up. This doctor is a total misunderstanding. I don't recommend anyone to go there!

Knowledgeable but innaccesible

Lege: Ole-Fredrik Melleby Skrevet

Very nice, easy-going, some would say non-serious but I think he just takes life as it comes.
Very knowledgeable does not hesitate to refer to other specialist when needed (I had an issue with disc herniation).
However, very very hard to actually get him, on many occasions he was replaced by a substitute who was not as nice and not as knowledgeable with a long waiting time.

Kunnskapsrik, men vanskelig ved lengre sykdom

Lege: Abdelrahman Bakri Skrevet

Fastlege Abdelrahman Bakri på Fornebu er en dyktig lege som tar deg seriøst når du er innom på konsultasjon. Han tar alltid en test for mye for å være på den sikre siden, og henvender deg til spesialist dersom nødvendig. Han besvarer også meldinger raskt, og sender deg melding etter konsultasjon med prøveresultat etc.

Jeg har dog mindre god erfaring med ham da jeg ble sykemeldt over lengre tid og var i et lengre behandlingsløp hvor psykolog var lead i caset.
Da opplevde jeg det utfordrene for ham å kommunisere med psykolog, samt å forstå og godta anbefalingene fra psykolog (både medisinsk og vedr. sykemelding). Opplevde at han tok sine egne medisinske vurderinger og ikke vektla anbefaling fra psykolog.
Videre opplever jeg det utfordrene å ha ham som fastlege ved lengre sykemelding hvor NAV må inkluderes.

Oppsummert, så anbefaler jeg Abdelrahman sterkt som fastlege, men vær varsom dersom du behøver sykemelding og har mer komplekse behandlinger/sykdom hvor fastlegen ikke har lead i ditt pasientcase og NAV må inkluderes.