Skaun Legekontor AS

Telefonnummer 72 86 73 00 72 86 73 ...
Rådhusvegen 6 7353 Børsa

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Skaun Legekontor AS

Trygg og kompetent

Lege: Jens Eskild Musum Skrevet

Aldri følt meg trygg ved gynekologiske undersøkelser, av personlige årsaker. Har tatt celleprøve hos Musum ved to anledninger nå, og aldri hatt en så god opplevelse før. Smertefritt, får sitte behagelig og man føler seg trygg. Han har en smittende ro og profesjonalitet, så man føler seg ikke utilpass. Jeg klarte for første gang i livet å gjennomføre undersøkelse/prøve i underliv alene uten følge, takket være denne legen. Anbefaler celleprøve hos denne legen om man har lege ved skaun legekontor. Generelt er Musum forståelsesfull, stiller gode spørsmål og lytter. Kompetent til å hjelpe ved alle plager jeg har kommet med og skriver gode henvisninger og erklæringer. Meget kunnskapsrik lege.

Useriøs

Lege: Smail Mandzuka Skrevet

Mandzuka tar deg ikke seriøst med mindre du dukker opp med fysiske sår.

Drar alltid fra legetimen med en følelse at man ikke blir tatt seriøst og at det man sliter med bare er bagateller.
Han hører ikke på det du sier og kommer med sine egne løsninger på ting han ikke kan noe om, spesielt om det handler om psykiske plager. (Angst, depresjon etc.) Det er vanskelig å få han til å henvise deg videre.

Imøtekommende og flink lege

Lege: Smail Mandzuka Skrevet

Har vært til Mandzuka flere ganger. Opplever han som forståelsesfull og med god kommunikasjon. Har fått god hjelp. Jeg er veldig fornøyd.

Komfortabel Dyktighet

Lege: Helge Hatlevoll Skrevet

Har hatt han som fastlege siden jeg flyttet til Børsa, og har behold han på tross av to byttet kommunebosted etter, da han rett og slett er en god lege. Uheldigvis ble han nødt til å redusere sin arbeidsmengde, men ble avløst av en meget god lege ved navn Luong The Tran.
Nå er jeg desverre nødt til å bytte til en lokal fastlege der jeg bor, og vil derfor ønske både Hatlevoll, og hans meget dyktige avløser, Luong The Tran, samt alle deres, alt godt og vel fremover, tusen takk for korrekt og god hjelp.
Mvh [Navn fjernet av moderator]

Fantastisk person

Lege: Jens Eskild Musum Skrevet

Her har du en lege som jobber for pasientene sine. Han har sett og hørt meg på en måte ingen andre leger har gjort. Han lytter og kommer med gode råd. Hyggelig er han også.