Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skaun Legekontor AS
Skuffet
Lege: Jens Eskild Musum SkrevetIkke trivelig å treffe en lite lyttende lege. Null empati, dårlig kommunikasjon. Jeg har nettopp byttet fastlege og er svært skuffet over behandlingen. Tenker at hvis legen ikke har kunnskap om diagnosen pasienten har, så bør han iallfall henvise til noen som kan.
Trygg, ydmyk, kompetent og grundig
Lege: Jens Eskild Musum SkrevetHar ikke hatt Jens som fastlege, men har hatt mange vikar- og hastetimer i forbindelse med egen og mine barns sykdom. Han er først og fremst en skikkelig trivelig fyr, og du føler deg sett og hørt med én gang du setter deg; hans fokus er tydelig på pasientens ve og vel. Han er god på å lese personer og klarer å skape en helt unik og trygg atmosfære skreddersydd for deg der og da, uten at det virker påtatt. Han setter seg grundig inn i problematikken og stiller gode spørsmål; han slår meg ikke som en som konkluderer kjapt om det ikke er helt åpenbart hva som er problemet. Han er utrolig kunnskapsrik, men ydmyk nok til å diskutere og la pasienten prate som en likesindig. Han sjekker en gang for mye enn for lite, jeg har alltid følt meg trygg på at noe ikke har blitt oversett eller avskrevet som urelevant. Virker som en type som alltid ønsker å lære mer om faget sitt, «jo mer man vet, jo mer vet man hva man ikke vet» - og det er en egenskap jeg virkelig verdsetter hos leger.
Han er en fremragende samtalepartner om du sliter psykisk; han lytter, trygger, og gir gode råd. Han er også utrolig flink med barn! Jeg har sensitive barn som har følt seg langt tryggere hos ham enn andre leger. Ene barnet snakket varmt om han lenge etter vi var der med akutt skade.
Han er sjeldent forsinket og ber genuint om unnskyldning om han er 15+ min for sein. Kontoret og pulten hans er særdeles ryddig og organisert. Ryddig kontor = ryddig hode. Alt i alt en enestående lege jeg gjerne kunne hatt som fastlege hadde jeg ikke hatt så god kjemi med min nåværende.
Imøtekommende og tilstede
Lege: Hilde Susanne Hansen SkrevetTar seg god tid. Er profesjonell og samtidig vennskapelig. Hun opptrer likt overfor alle. God på psykisk helse og barn.
Ikke imponert
Lege: Smail Mandzuka SkrevetHar hatt han som fastlege i 4 år.
Spør alltid hvorfor jeg kommer selv om jeg har skrevet dette ifm timebestilling.
Har få om noen forslag selv når jeg kommer til han med et problem. Spør nesten alltid meg hva jeg ønsker - og etterkommer alltid mine ønsker.
Virker litt hjelpeløs når han må henvise videre til spesialist. En gang ble jeg spurt om til hvilken del/avdeling på et sykehus han skulle sende henvisningen - som gjaldt et veldig konkret problem.
Står på venteliste for ny fastlege.
Usympatisk
Lege: Smail Mandzuka SkrevetUsympatisk i møte med psykisk sykdom. Sitter igjen med opplevelse av å bli avvist og lege ser ikke alvor i situasjonen. Lytter ikke. Prater i munnen på meg. Har ingen klar plan for behandling. Opplever ansvarsfraskrivelse og motvillighet til å engasjere seg.