Skaun Legekontor AS

Rådhusvegen 6 7353 Børsa

Siste vurderinger av behandlere ved Skaun Legekontor AS

Imøtekommende og tilstede

Lege: Hilde Susanne Hansen Skrevet

Tar seg god tid. Er profesjonell og samtidig vennskapelig. Hun opptrer likt overfor alle. God på psykisk helse og barn.

Ikke imponert

Lege: Smail Mandzuka Skrevet

Har hatt han som fastlege i 4 år.

Spør alltid hvorfor jeg kommer selv om jeg har skrevet dette ifm timebestilling.

Har få om noen forslag selv når jeg kommer til han med et problem. Spør nesten alltid meg hva jeg ønsker - og etterkommer alltid mine ønsker.

Virker litt hjelpeløs når han må henvise videre til spesialist. En gang ble jeg spurt om til hvilken del/avdeling på et sykehus han skulle sende henvisningen - som gjaldt et veldig konkret problem.

Står på venteliste for ny fastlege.

Usympatisk

Lege: Smail Mandzuka Skrevet

Usympatisk i møte med psykisk sykdom. Sitter igjen med opplevelse av å bli avvist og lege ser ikke alvor i situasjonen. Lytter ikke. Prater i munnen på meg. Har ingen klar plan for behandling. Opplever ansvarsfraskrivelse og motvillighet til å engasjere seg.

Overfladisk

Lege: Anne Marte Gisnås Skrevet

Trekker sine egne konklusjoner ute å faktisk å lytte. Anbefales absolutt ikke om du har psykiske problemer

Snill og flink

Lege: Hilde Susanne Hansen Skrevet

Har vært veldig fornøyd med Hilde som fastlege inntil nylig. Hun er flink til å lytte, men jeg føler at hun stresser seg gjennom konsultasjonene. Undersøker ikke problemer så nøye, men skriver ut medisiner.. føler meg ikke like godt tatt vare på nå som tidligere. Blir et bytte her i nærmeste fremti.