Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Borge Legesenter AS
Tafatt
Lege: Gerlinde Gunhild Sabine Kvinlaug SkrevetJeg opplever at hun er lite engasjert. Det er jeg som må stille spørsmål og komme med forslag. Hun virker generelt litt tafatt.
Kjempefin lege!!!
Lege: Gerlinde Gunhild Sabine Kvinlaug SkrevetHar gått til Gerlinde i mange år, og jeg er såå fornøyd. Jeg opplever å bli tatt imot med varme og omsorg, og at hun tar meg og mine plager på alvor! Har aldri før hatt en lege som har ringt hjem til meg for å høre om antibiotikakuren virket. I tillegg har hun god humor, og det er lett å le sammen med henne! Og en god latter kurerer mange plager. De som klager burde kanskje gå litt i seg selv. Hvis man møter opp med et surt fjes og holdning, smitter det lett over.
Bra
Lege: Gerlinde Gunhild Sabine Kvinlaug SkrevetVeldig fornøyd med hjelpen jeg fikk til en betennelse.
Desverre byttet jeg fastlege
Lege: Joachim Benske SkrevetHan er en meget seriøs lege! Angrer for at jeg byttet fastlege,men det var pga av flytting:/
Hyggelig, oppmeksom og til god hjelp.
Lege: Gerlinde Gunhild Sabine Kvinlaug SkrevetLegen var både hyggelig, imøtekommende. Hun gjorde en god underskelse. Rådene og medisinen jeg fikk var til god hjelp.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?