Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ankerløkka Legesenter
Slik det skal være!
Lege: Morten Kase-Berg SkrevetKase-Berg er effektiv og hjelpsom lege som tar deg på alvor. Hyggelig person samt atmosfære. Løsningsorientert.
God lege
Lege: Stein Jarle Pedersen SkrevetHan vet hva han holder på med, og tar seg god tid til å snakke med meg, blid og hyggelig, lett å snakke med. har fått mye god hjelp av denne legen.
Fantastisk flott lege og medmenneske
Lege: Morten Kase-Berg SkrevetEr definitivt den beste legen jeg har hatt. Er flink til å lytte og komme med forslag til løsninger, uansett hva det måtte gjelde. Tilbød også meg å bli med meg på "et annet kontor" for å støtte meg, noe som bør si mye om denne legen, i tillegg til å være faglig dyktig. Anbefales på det varmeste!
Beste legen jeg har hatt
Lege: Anne-Marte Toft Nordrum SkrevetLyttende, trer til med henvisninger og tiltak og er omsorgsfull. Ikke like kjapp med å skrive henvisningene, men vi er alle menneskelige. Empatisk og ser på deg når du prater, ikke som andre som ser ut til å bry seg mer om dataen enn pasienten.
Misfornøyd
Lege: Stein Jarle Pedersen SkrevetFikk en vemmelig opplevelse av å gå til denne legen. Fikk følelsen av at han lever helt i sin egen verden og har svært lite bakkekontakt. Vanskelig å kommunisere med og gir svært vage beskjeder. Tror ikke han vet helt hva han holder på med selv.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?