Kalbakken Legegruppe

Kakkelovnskroken 1 0954 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Kalbakken Legegruppe

Beste fastlegen

Lege: Atif Ikram Chaudhry Skrevet

Atif er den beste fastlegen barna og jeg har hatt. Tålmodig, forståelsesfull og utstråler trygghet 🙂

Umulig å få time.

Lege: Quang Hien Pham Skrevet

Det er umulig å komme i kontakt med dette legesenteret, pr telefon må man vente 45min eller mere. Umulig å få time hos legen da han aldri har noen time ledig. Opptil 1 mnd ventetid.
Lege Quang tar seg ikke veldig god tid til pasientene, når man er på time. Svarer aldri på helsenorge,
Han er nok flink visst det gjelder personer som er lite syke, ikke har. En alvorlig sinnslidelse som meg.

Skeptisk og lite empatisk lege

Lege: Quang Hien Pham Skrevet

Jeg har nå gått til Dr Qang i 6 mnd og han virker rett og slett oppgitt og lei min komplekse sykdomshistorie og sykdomsbilde. Av og til føler jeg han ikke ønsker å være min fastlege og det er trist da alt i dag går igjennom fastlegen.
Så prøver å bygge en relasjon men det er ganske følelsesløst inntrykk man sitter igjen med. Og lite kreativ av forslag om hva som kan gjøres. I tillegg kan han oppfattes som skeptisk til det som blir fortalt og man når liksom ikke inn

Fantastisk lege

Lege: Rashid Abdelkader Rashid Aljamal Skrevet

Veldig flink og hyggelig lege.
Lokalet er rent og ryddig.
God service på personalet.

Jeg er meget fornøyd med behandlingen hos Rashid siden jeg flytta til Oslo.

Veldig kompetent

Lege: Rashid Abdelkader Rashid Aljamal Skrevet

Høy kompetanse innenfor sitt fagfelt, han undersøkte sønnen min én gang og mistenkte astma hvilke viste seg å være riktig. Han følger alltid opp, gir alltid tilbakemeldinger. Er svært medmenneskelig, lyttende og behjelpelig. Beste fastlegen jeg noen gang har hatt.