Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Blindheim Legesenter
Anbefales
Lege: Sindre Johan Klokk Skrevet
Sindre er en flink, dyktig, omsorgsfull lege. Han tar seg tid til å lytte til pasienten og hører virkelig på hva som er ditt reelle problem. Han stiller ikke en diagnose for at pasienten skal bli "lykkelig". Sindre undersøker deg på en skikkelig måte. Vil anbefale han på det sterkeste!
Den beste legen jeg har vært hos!
Lege: Tor Seiersted Ofstad SkrevetLegen tar seg tid til pasienten. Han lytter og setter seg inn i ditt problem. Han forklarer hva han gjør og tar deg alvorlig uansett hva det måtte være. Jeg anbefaler denne legen til alle!
Eneste jeg vil påpeke er at det kan være noe lang ventetid.
Beste hittills
Lege: Sindre Johan Klokk SkrevetHjelpsom og forsøker finne løsninger. Tar seg tid og lytter. Fikser. Er ibland litt stresset.
Dyktig fastlege
Lege: Kirsti Framhus SkrevetHar hatt Framhus som fastlege i mange år.
Har vel i snitt et legebesøk i året og syns jeg har blitt møtt på en profesjonell måte.
Hun har alltid vert nøye med å få tatt de prøver som virker fornuftige.
Når det gjelder henvisninger videre har hun sendt de raskt avgårde,men i forhold til et par mindre operasjoner havnet jeg i vår kjente sykehuskø, men det kan hun ikke lastes for.
Totalt sett meget fornøyd
Ikke fornøyd
Lege: Kirsti Framhus SkrevetJeg er ikke fornøyd med Fremhus. Hun bruker flere konsultasjoner til å få sendt avgårde henvisninger, skal alltid vente å se først. Da går det bort unødvendig tid til venting og lang tid før en får svar på sine problemer. Er vanskelig å få sykemelding, og dersom du får det blir det bare for ett par dager i slengen, selv om sykdommen er mer langvarig. Tungvint å hele tiden måtte ringe å fornye sykemeldingen med bare ett par dager. Ellers er hun hyggelig og blid, men ville ikke valgt henne til fadtlege.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?