Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frei Legesenter
Trygg og kunnskapsrik lege
Lege: Else Skram SkrevetEn omsorgsfull fastlege , er der for meg og forstår mine behov . Hun kjenner meg og min sykdom så godt , at hun ser hvordan situasjonen min er der og da . Føler hele tiden hun tar meg på alvor . Hun gjør at mine utfordringer ang min sykdom blir enklere å takle , altså den beste legen for meg .
Flink og lyttende fastlege
Lege: Else Skram SkrevetHun har vært min fastlege over mange år. Har ikke opplevd noe negativ i denne kontakten. Hun har vært lyttende, oppdatert i fht meg og mine sykdommer og henvist meg videre ved behov. En flott fastlege.
Forståelses- og respektfull
Lege: Bente Øhrn SkrevetHun er den beste legen jeg kunne hatt. Hun hører på meg, forstår meg og bryr seg virkelig. Dette er en lege som virkelig tar seg tid til pasienten, er respektfull og gjør sitt beste for at du som pasient skal ha det bra.
Beste legen på Frei.
Lege: Christian Vold SkrevetDet er takk vare Christian som jeg er så uppgående som jeg er. Lytter, sender videre til spesialister og føljer opp på allt. Tar seg tid og ser ting jeg ikke ser selv. Helt toppers!
Verdens beste lege!
Lege: Nils Magne Rimstad SkrevetFantastisk lege. Tar seg god tid, og setter seg virkelig inn i pasientens situasjon. Er svært dyktig i faget sitt. Kjempefornøyd med valget av fastlege både til meg selv og barna!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?