Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Magnat Fastlegesenter
Grusomt
Lege: Knut Winger Skrevethører ikke etter, ber deg holde munn fordi han må "skrive", nei dette blir for dårlig dessverre. Fant ut at jeg var gravid, var som å snakke til veggen. Byttet lege med engang etter den siste timen.
Subjektiv
Lege: Sirill Marie Birkheim Storvik SkrevetHar vært hos henne et par ganger. Opplevde henne som subjektiv og overfladisk, ikke faglig objektiv. Går ikke til henne igjen.
Fantastisk bra lege
Lege: Annikken Moer SkrevetJeg har nettopp skiftet over til Magnat Legesenter og fått Annikken som fastlege. jeg kan anbefale henne på det sterkeste. Utrolig sympatisk, lyttende og tilstede. Hun forsto hva jeg ønsket og har fulgt meg veldig bra opp i etterkant av legebesøk.
veldig flink
Lege: Sirill Marie Birkheim Storvik SkrevetHar vært hos Sirill ca 1 år nå, fra begynnelsen av en graviditet. Veldig fornøyd. Hun er dyktig, interessert og rolig. Føler meg vel tatt vare på.
Veldig flink lege
Lege: Knut Winger SkrevetKnut er veldig flink, og gjør sitt ytterste for at du skal få riktig behandling. Jeg er veldig lei meg for at jeg må bytte lege siden jeg har flyttet fra Oslo. Håper neste lege er like god som han.