Gløshaugen legesenter AS

Telefonnummer400 01 223400 01 2 ...
Richard Birkelands veg 5 7034 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Gløshaugen legesenter AS

Beste legen jeg har hatt

Lege: Torkel Mohn Skrevet

Fikk Torkel som lege da jeg flyttet til Trondheim som student, og skulle ønske jeg kunne ta han med i flyttelasset da jeg dro fra byen. Vennlig, profesjonell, og tok meg alltid på alvor. Kan varmt anbefale Torkel videre til andre studenter!

Stressende og bagatelliserende

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

Jeg er sikker på at dette er en veldig kunnskapsrik mann, som er flink i faget sitt.

Men han kunne hatt mye å lære fra lege/pasient-kurset som gjennomføres på NTNU. Det handler om å ikke overkjøre pasientene sine, om å lete etter en bio-psykososial sammenheng og ikke minst: å ta seg tid.
Helst mer enn 3 minutter.

På alle mine konsultasjoner har jeg blitt helt overkjørt og ikke følt meg lyttet til i det hele tatt. Tross at jeg tydelige hadde store bekymringer, som hadde vært lett å ta tak i.

Som sagt er jeg sikker på at Jakob er kjempedyktig i faget.

Men, beklager, denne pasientbehandlingen var rett og slett for dårlig.

Med vennlig hilsen medisinstudent, som nå har byttet fastlege.

Hjelpsom og fornuftig

Lege: Torkel Mohn Skrevet

Hadde Torkel som fastlege mens jeg var student i Trondheim, og var veldig fornøyd, så han kan jeg anbefale. Det gikk som regel kort tid fra jeg ringte til jeg fikk time. Har fått utelukkende god hjelp med høy faglig kvalitet, og undersøkelsene han har gjort har vært upåklagelige. Også veldig ryddig å kunne få feks prøvesvar, råd og varsler på tekstmelding.

Lyttende og kunnskapsrik

Lege: Helle Kristine L'abée-Lund Skrevet

Hadde henne gjennom alle mine år som student i Trondheim. Med både migrene, halsbetennelser og diverse andre småting var det å ha Helle en trygghet i min studenttilværelse. Hun var lyttende, henviste videre ved behov og gjorde en grundig jobb. Kunne ikke bedt om en bedre fastlege.
Eneste som er kjipt er at ventetiden kan være rundt 2 uker for et besøk.

Super lege

Lege: Katrina Forberg Aasen Skrevet

Veldig fornøyd! Alle i familien bruker henne som lege, hun har alltid tid selv om det er aldri så travelt. Lytter, er empatisk, setter seg godt inn i ting, gir seg ikke før hun finner svar og om hun ikke kan gi svaret sørger hun for viderehenvisning til noen som kan. Veldig flink med ungene, holder seg oppdatert og er god til å følge opp.