Gløshaugen legesenter AS

Telefonnummer400 01 223400 01 2 ...
Richard Birkelands veg 5 7034 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Gløshaugen legesenter AS

Flink, faglig sterk lege som kan anbefales

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

Jeg kjenner overhodet ikke igjen Jakob fra kritikken han får her, etter å ha hatt ham halvannet år og jevnlig vært innom med kroniske sykdommer. Den eneste måten jeg kan se for meg at Jakob kan ha vært "nedlatende og arrogant" må være mot en pasient som har enten selvdiagnostisert ved hjelp av internett eller som er tilhenger av alternativ "medisin".

Vanskelig å bli tatt seriøst

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

Denne legen tok meg seriøst da han fikk vite at jeg hadde deltidsjobb og tok en mastergrad. Med en gang det kom frem at jeg i tillegg mottok hjelp og behandling for rusmisbruk fikk pipen en helt annen lyd, og jeg opplever at han ikke tar mine bekymringer seriøst lengre. Kommer til å bytte fastlege, da dette er holdninger jeg hadde håpet å slippe å møte i helsevesenet. Veldig synd, for han er i utgangspunktet en dyktig lege.

Elendig lege

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

Lytter ikke, tar deg ikke alvorlig, og eier ikke empati. Har aldri følt meg så dårlig som når jeg gikk ut av legekontoret hans. Anbefaler ingen denne legen.

God fastlege

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

Har tidligere hatt dårlige fastleger, så Jakob Petter er et lyspunkt. Lytter til hva jeg sier, tar seg tid og kommuniserer på en forståelig måte.

Meget god lege

Lege: Bjørg Aadahl Skrevet

Lytter og bruker tid på deg. Effektiv og har god kunnskap. Får god hjelp. Gode forklaringer på sykdommen og råd.