MediSyd A/S

Vestre Rosten 79 7075 Tiller

Siste vurderinger av behandlere ved MediSyd A/S

Skuffende opplevelse over tid

Lege: Vibeke Engan Berntzen Skrevet

Jeg har hatt denne legen i flere år, men har nå byttet lege etter gjentatte negative opplevelser. Jeg opplevde at hun ikke tok mine plager på alvor, og hadde en tendens til å bagatellisere eller normalisere det jeg kom med – uansett hva det gjaldt. Det gjorde at jeg følte meg usett og lite trygg som pasient. Legen virket ofte usikker og lite besluttsom, noe som ikke bidro til tillit.

Resepsjonen er også et problem – tonen der oppleves ofte som spydig og lite imøtekommende, noe som gjorde det ubehagelig å i det hele tatt ta kontakt med legekontoret.

Basert på mine erfaringer kan jeg dessverre ikke anbefale dette legekontoret.

Tar ikke pasienter serriøst

Lege: Vibeke Engan Berntzen Skrevet

Har gått på fler og fler timer og betalt hun stiller bare samme og samme spørsmål føler ikke det er så mye hjelp å få hos henne så anbefale ikke å gå til hu og ha hun som fastlege vil man ha en lege som tar det på alvor eller velge en annen en

Dyktig, lyttende og ser helhetlig helse

Lege: Lars Høsøien Skanke Skrevet

Har Lars i en meget tøff helsemessig periode hvor han lytter og kommer med konstruktive tilbakemeldinger. Det er første gang jeg har følt meg ivaretatt av lege. Han er ikke nedlatende eller minimaliserende og har tatt mine helseutfordringer alvorlig.
Samtidig tar han seg tid til å se på helhetlig helse.

Bent Korsjøen er faglig veldig dyktig,direkte,og har alltid fokus på meg som pasient.

Lege: Bent Korssjøen Skrevet

Har hatt korsjøen i 20 år,og veldig fornøyd.
Får alltid time fort,og Bent er effektiv,prater forståelig,og faglig dyktig.

Arrogant nedlatende. Psyker deg ned isteden for å hjelpe.

Lege: Jakob Ciljan Skjelbred Skrevet

Dette er den værste opplevelsen jeg har hatt før. På andre time med denne legen hadde jeg bestilt dobbeltime for å få god tid til å sette han i et sykehusopphold en uke tidligere.
Det ente med at han kastet meg ut å nektet å måle blodtrykk som var skyhøyt med utreise fra sykehuset. Fikk beskjed at jeg ikke fikk snakke med han om mine kroniske kompliserte diagnoser. Bare nye ting fikk jeg snakke om.med det verste var at han skriver ting i journal uten å informere deg eller snakke med deg om dette. Han skrev også at urinprøver var fine når de ikke var det. Har også sent klage som han ikke svarer på. Styr unna om du har kompliserte diagnoser.