Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved MediSyd A/S
Effektiv
Lege: Jakob Ciljan Skjelbred SkrevetVeldig effektiv, har aldri opplevd å vente noe lengre enn 15 min over oppsatt tid. Ringer også alltid som avtalt for å følge opp prøvesvar etc. Han er ikke en snikksnakk-type og er nok ikke den jeg hadde oppsøkt for psykiske plager, men ellers særs ryddig og handlekraftig.
Trygg og kunnskapsrik l
Lege: Bent Korssjøen SkrevetFøler meg godt ivaretatt lett og kommunisere med ikke no stress tar seg god tid en super lege som jeg stoler på
Empatisk og god til å lytte
Lege: Vibeke Engan Berntzen SkrevetSom kroniker med ulike plager kunne jeg ikke hatt en bedre lege. Har hatt denne legen i flere år nå. Dr.Berntzen evner både det å vise forståelse og å få ting gjort. Hun er god til å lytte og hun henviser videre ved behov. Setter stor pris på at hun gjør det hun kan for å hjelpe.
Veldig god lege!
Lege: Kristin Lein Rendum SkrevetKristin er en veldig bra lege. Føler alltid at hun har tid til meg når jeg kommer og og er veldig trivelig 😊
Hyggelig, flink og imøtekommende
Lege: Lars Høsøien Skanke SkrevetHar vært hos Lars et par ganger nå og synes han er en helt strålende lege. Veldig lett å ta opp ting med, snakke med og gir gode råd. Gruer meg ikke lenger for å dra til legen.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?