Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Møllenberg Legesenter
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Peter Dietrich Jost Skrevetkjempe fornøyd. Han er en god lytter og ønsker å finne den beste løsningen for deg. Føler at jeg blir godt tatt vare på og at jeg blir hørt å tatt seriøs. Alltid blid .
En veldig god lege!
Lege: Peter Dietrich Jost SkrevetHan var den første legen som tok meg seriøst da jeg hadde kroniske smerter for en tid tilbake, og han klarte, som første av mange leger og spesialister, å diagnostisere meg.
Jeg har et inntrykk av at han alltid har et genuint ønske om å hjelpe meg, og han virker også omsorgsfull ovenfor sine pasienter. Han strekker seg langt, tar seg tid til deg, og en gang kom han på jobb kl.06 en morgen for å gi meg en resept fordi jeg skulle reise med fly tidlig. Han går aldri over hodet på pasienten, han diskuterer alle mulige løsninger, og stopper ikke før han finner en løsning som pasienten er fornøyd med.
Det som kan bli bedre er ventetiden, men på en annen side så betyr det at du også får ekstra god tid til å diskutere ditt problem.
Jeg vil absolutt anbefale Peter, han er en blid og hyggelig kar, jeg håper jeg slipper å bytte fastlege i fremtiden.
Anbefales
Lege: Jon Ivar Stålen SkrevetEr flink, forståelsesfull, serviceminded, profesjonell men samtidig hyggelig.
Det eneste minuset er de dårlige parkeringsmulighetene. Få plasser, må betale parkeringsavgift. Ofte fullt.
bra fastlege
Lege: Jon Ivar Stålen Skrevetforståelsesfull, god til å lytte, profesjonell. er veldig lei meg for at jeg må bytte fastlege siden jeg flytter langt unna.
kan anbefale Jon Ivar på det varmeste.
Særdeles bra
Lege: Jon Ivar Stålen SkrevetHar en veldig god opplevelse av han, han forstår, snakker ikke rundt grøten, og lytter til deg som pasient.
Du blir tatt imot som et menneske, og føler deg likestilt.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?