Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Møllenberg Legesenter
en bra mann
Lege: Jon Ivar Stålen Skrevetjeg har opplevd ham som en lyttende og profesjonell lege i de årene jeg har gått til ham.
En god lege.
Lege: Peter Dietrich Jost SkrevetNå har mine helseproblemer for det meste overgått det som er en almennleges ansvarsområde, men han har vært behjelpelig med henvisninger. Han har heller aldri betvilt mine helseproblemer ved manglende funn, men sendt meg til nye eksperter. Og nå ser det ut som vi kommer til bunns i saken.
Han er kanskje ikke den mest joviale legen man kan oppdrive. Men i mine øyne er det viktigste at man får den hjelpen man skal, framfor at han forteller gode spøker.
En utmerket lege
Lege: Jon Ivar Stålen SkrevetHar hatt ham som fastlege i 9 år, og har ikke et øyeblikk vurdert å bytte. Dyktig, omsorgsfull, har aldri opplevd å komme dit og ikke få hjelp. Han er også en utmerket lege for min datter, og tar meg som mor på alvor selv når han ikke på første konsultasjon kan bekrefte de symptomene jeg har registrert. Han tar alltid utgangspunkt i at det jeg sier er korrekt.
dette er den verste legen jeg har hatt!
Lege: Peter Dietrich Jost Skrevetpeter er ikke en lege jeg vil anbefale noen, han er frekk og viser ingen interesse i pasientens problemer.
Har mye å takke ham for
Lege: Jon Ivar Stålen SkrevetHan har i løpet av årene som min fastlege tatt vare på både store og små problemer, alt fra en liten skjemmende føflekk til dødelig sykdom. Alltid imøtekommende og tar meg alltid på alvor.
Skylder han livet mitt, og bytter ikke fastlege for alt i verden!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?