Møllenberg Legesenter

Øvre Møllenberg 61/63 7043 Trondheim

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Møllenberg Legesenter

Har mye å takke ham for

Lege: Jon Ivar Stålen Skrevet

Han har i løpet av årene som min fastlege tatt vare på både store og små problemer, alt fra en liten skjemmende føflekk til dødelig sykdom. Alltid imøtekommende og tar meg alltid på alvor.
Skylder han livet mitt, og bytter ikke fastlege for alt i verden!

Tar seg tid!

Lege: Åge Juberg Skrevet

Flink til å se og avdekke. Tilstedeværende. Dyktig.

Den beste legen jeg har hatt!

Lege: Jon Ivar Stålen Skrevet

Han er lydhør, seriøs og tar meg som pasient på alvor. Jeg føler meg godt ivaretatt når jeg går til ham. Jeg har hatt ham som fastlege i 9 år og har vært fornøyd hele tiden.

Den beste fastlegen

Lege: Jon Ivar Stålen Skrevet

Ydmyk, serviceinnstilt, faglig meget dyktig, god til å følge opp, alltid hyggelig og imøtekommende når jeg først må oppsøke han, en flott mann og representant for legestanden.

Meget dyktig

Lege: Jon Ivar Stålen Skrevet

Stålen er slik en fastlege skal være, meget dyktig og hjelper til med det han kan