Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Øvre Nydalen Legesenter AS
En meget god fastlege, anbefales.
Lege: Arezou Malekshahian SkrevetI dag har jeg vært hos Arezou Malekshahian som er min fastlege. Før konsultasjonen ringte hun meg. Videre ble pasientsky benyttet på en meget effektiv måtte. Når én her skriver at hun ikke vil bruke denne tjenesten undrer jeg meg.
Konsultasjonen i dag viste at hun hadde satt seg grundig inn min situasjon. Hun hadde kontaktet Ullevål sykehus der jeg har vært til utredning, snakket med overlege om mulige behandlingsformer og ga meg meget gode råd. Dessuten henviste hun meg videre.
Helt utilgjengelig fastlege
Lege: Arezou Malekshahian SkrevetHar vært veldig fornøyd med fastlege på Bryn i mange år, men ved skifte fordi tidligere fastlege pensjonerte seg er det ikke lenger mulig å benytte fastlegen på en effektiv måte. Legen ønsker ikke å benytte Pasientsky og det medfører svært lange ventetider på telefon for enkle henvendelse som å bestille time eller fornye resepter. Jeg bytter fastlege umiddelbart.
Kjære pasient! Synd som du opplever vanskelighet ift pasientsky og legekontoret. Vi bruker pasientsky ganske mye og ofte daglig. Du som pleier å bestille time på pasientsky er sikkert kjent med E-resepter og E-dialog, hvor du kan be om fornyelse av resepter eller be om en ny time. Dette har vært tilgjengelig hele tiden for deg og alle til å benytte! Vi er fremdeles under pandemi og mange fastleger etter råd fra helsedirektoratet har tatt imot pasienter og spørmål gjennom E-konsultasjon eller video/telefon konsultasjoner. Timebestilling på nett øker risiko for spredning av covid på legekontoret betydelig og derfor har vi valgt å stanse nettbestilling. Dette står tydelig og klart på vår nettside og vanskelig for oss på legekontoret til å forklare dette gang etter gang! Lykke til videre og husk å overføre journalen din til nye fastlegen så fort som mulig.
Besvart av Arezou MalekshahianTrygg og tydelig
Lege: Frøydis Blaker Aasbø SkrevetFrøydis er en trygg, tydelig, hyggelig og imøtekommende lege. Hun lytter godt til pasienten sin og følger nøye med på hvordan og hvor pasienten kan få den beste hjelpen hun/han trenger.
Har flyttet til en annen bydel i Oslo men foretrekker fortsatt å ha Frøydis som fastlege.
Trygg og positiv
Lege: Arezou Malekshahian SkrevetVeldig hyggelig og ikke minst lyttende lege , og løsningsorientert! Er positiv, og snakker tydelig og godt norsk. Kan anbefales!
Trygg og kunnskapsrik.
Lege: Sverre Enkerud SkrevetEr svært glad for at vi har fått Sverre som lege i Aurland. Han er svært imøtekommende og han tek pasienten på fullt alvor. Blid og omgjengelig som person. Eg kan ikkje få fullrost han nok. Eg er glad for at eg har fått han som fastlege. Han føl meg opp på ein svært tilfredsstillende måte!
Det er mange eg kjenner som set stor pris på han som lege.