Sentrumslegene Bodø

Sjøgata 6 8006 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrumslegene Bodø

Lege: Synne Berild Skrevet

Synne er en fantastisk lege og jeg ser frem til den dagen hun er tilbake fra permisjon!
Hun overtok etter min gamle lege (Cecilie strand) og de to jobbet aktivt med å hjelpe meg i en grusom periode av livet mitt.

Helsesekretærene er så som så. Noen av de eldre har virkelig grodd fast og burde få seg et oppfriskningskurs i kundebehandling. En meget stor gjennomtrekk av personell der. En ny ung helsesekretær for hver gang. jeg lurer på hvorfor?

En ansvarsbevisst lege, som bryr seg

Lege: Stefan Kjelling Skrevet

Dette er første legen jeg har vært borti,som faktisk Bryr seg om deg som person, å vet han ikke svaret,(det er sjeldent det) så sender han deg til noen som vet. Han er intr i å finne ut hvordan man kan bli bedre, Han anbefales!

Trenger holdningsendring

Lege: Synne Berild Skrevet

Synne Berild var min fastlege i en vanskelig periode i livet. Jeg ble ikke hørt eller trodd. Hun virket arrogant og likegyldig og totalt uinteressert i mine plager. Hun virket mest interessert i å få jobben gjort fortest mulig. Aldeles ikke den omsorgsfulle legen. Jeg har aldri hatt problemer med andre leger enn Synne. Byttet til en annen og fikk det mye bedre. Det var ellers mye rot hos Sentrumslegene. Lange køer til alt. Noen av skrankepersonalet virket uproffe. Aldri mer til Synne Berild eller sentrumslegene.

Flink lege

Lege: Geir Haugen Skrevet

Flink lege,har spesialisert seg på felt han kan.Gikk med en prolaps lenge-var hos han en torsdag-henvist til sykehus.dagen etterpå operert i Tromsø---Dette er ikke i tvil at man tar pasienten på alvor..Blid og imøtekommende.Synes det er slikt man skal behandle pasientene.Sms-time bestilling er positivt.

Jeg er kjempefornøyd!

Lege: Stefan Kjelling Skrevet

En lege hele familien har byttet til. Denne mannen hører på pasientene, og gir seg ikke før han finner ut hva som er galt. Alltid blid og hyggelig, lett å prate med.