Utsikten Legesenter DA

Utsikten 9018 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Utsikten Legesenter DA

Kjempe flott lege

Lege: Ingvild Eliassen Skrevet

Ingvild er en fantastisk lege! Etter forje legen min som jeg var knall fornøyd med flyttet fra byen så jeg mørkt på å finne en god erstatter, men Ingvild har ikke skuffet. Hun lytter er positiv og fagligsterk.

Dyktig

Lege: Håvard Tiller Skrevet

Han er imøtekommende, tar meg og mine problem på alvor og blir henvist videre når det er nødvendig😊.Jeg føler at jeg kan ta opp flere ting i en time selv om det går over tilmålt tid. Veldig fornøyd.

VERDENS BESTE FASTLEGE

Lege: Ingvild Eliassen Skrevet

Ingvild er uten tvil den beste fastlegen jeg noen sinne har hatt. Hun er sympatisk, forståelsesfull og bryr seg om pasientene sine. Hun er smilende og blid og bare en flott person tvers igjennom. Hun tar deg på alvor og kommer med konkrete forslag. Ellers får jeg alltid svar på alle prøver som blir tatt, uansett om det ikke er noe spesielt å anmerke. Hun avslutter alltid brevene sine med "håper du har det fint" eller "god bedring".

Dyktig og flott fastlege. :)))))

Super fastlege!

Lege: Ingvild Eliassen Skrevet

Varm, hyggelig og med høy kompetanse. Måtte bytte fastlege grunnet flytting og det var utrolig synd. Skulle være en fastlege som Ingvild over alt. Hun ufarliggjør ting som ikke er så kjekke å fortelle og lytter. Flink å gi henvisning og gir gode råd om hvilke henvisning man burde bruke (både i forhold til venteliste og kompetanse).

Den mest kalde legen jeg har møtt!

Lege: Håvard Tiller Skrevet

Jeg fikk en akutt time hos H, Tiller grunnet at min fastlege var borte den aktuelle dagen. Jeg bestilte timen grunnet store smerter over tid. Mitt møte med han kan kun beskrives på en måte, den kaldeste og mest usympatiske lege jeg har møtt. Jeg opplevde han avfeiende, fordomsfull og kald. Til Tiller skal jeg aldri igjen, og vil ikke anbefale mennesker i en sårbar situasjon eller mennesker preget av smerter om å oppsøke han. Synd at mennesker preget med den holdning jeg møtte hos han arbeider med med mennesker som må oppsøke helsevesenet av ulike grunner. Får håpe dette var en dårlig dag, men intuitivt tror jeg ikke det. Takk for at min egen fastlege behandler meg og mine barn på en god og sympatisk måte.