Utsikten Legesenter DA

Utsikten 9018 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Utsikten Legesenter DA

Nuværende vikar for Ingvil eliassen, Anita markussen, er helt i top

Lege: Ingvild Eliassen Skrevet

Jeg har endnu ikke været pas hos Ingvil, men har derimod været hos skiftende vikarer. Den nuværende, Anita er lyttende, deltagende og grundig og langt den bedste at de vikarer, som ingvil har haft.

Den beste legen jeg har hadt

Lege: Ingvild Eliassen Skrevet

Ingvill er lyttende, hyggelig, presis og tar problemet med engang...

Lege: Håvard Tiller Skrevet

jeg har gått hos han siden han startet på legesenteret og må si meg meget fornøyd. har også godt hos han når jeg gikk gravid. synes han er flink til å lytte, blid og hyggelig. sender videre til spesialist med en gang hvis det er noe. han er den eneste fastlegen jeg har vært fornøyd med, og jeg er ganske kresen. eneste negative er at det er en god del forsinkelser hos han, men det er noe jeg kan leve med.

Humor er god medisin!

Lege: Fredrik Fredriksen Skrevet

Det er mang en gang har jeg kommet inn til legen gråtende og helt i fra meg, pågrunn av fysiske smerter og/eller av psykiske. Jeg har til dags dato aldri gått gråtende ut fra hans kontor! Selv hvor ille ting er, klarer han å få meg til å smile og le. Jeg mistenker at dette er et av hans mål i møte med pasienten og for all del, humor er god medisin. Han tar seg alltid tid, lytter, ser meg og sitasjonen min, hjelper med det han kan og henviser hvis og der det er behov for det. Tommelen opp og full score fra meg.

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Thea Beate Pedersen Skrevet

Flink lege. Etter et par år med lavt stoffskifte og ditto aktivitetsnivå tok hun symptomene på alvor og fikk sjekket mitt stoffskifte. Ble deretter henvist til spesialist på UNN og er nå tilbake "fitt for fight"