Kaigata Legekontor

Kontakt

Telefonnummer77 60 80 5077 60 80 ...
Kaigata 3 9008 Tromsø
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(61)
61 vurderinger
Tilgjengelighet
(47)
47 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(49)
49 vurderinger
Service
(48)
48 vurderinger

Siste vurderinger av behandlere ved Kaigata Legekontor

Profesjonell, dyktig og løsningsorientert

Lege: Ole Morten Schulz Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Er veldig fornøyd med Ole Morten som fastlege. Han vet hva han holder på med, og det er ikke noe tvil om at han gjør det riktig. Kunne ikke tenkt meg å bytte fastlege. Han er god på oppfølging etter sykdom.

Når det gjelder å få time så opplever jeg heller selves legekontoret (skranken) som noe vanskelig, det har ingenting med legen å gjøre.

Travel man som følger boken

Lege: Ole Morten Schulz Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han virker som han følger en "oppskrift" når du kommer inn med ett problem, som er greit til en viss grad, men når du har allerede hatt ett problem for lengere tid og han gir deg resept på smertestillende til område så er det sånn han ikke har hørt deg og du forteller at dette ikke er en ny sak.

Han virker som han hører etter, men når det er hans tur å snakke så går det hyppig, er bare å følge med. Han vil nok ha deg ut og neste inn, er hele tiden 5-15 minutters vente tid og ikke bar for han på dette kontoret.

Han virker som han er kunnskapsrik, men han klarer ikke å formidle det på en bra måte og han hører ikke etter pasienten å tar ikke dem inn i bildet sitt.

Har hatt han i flere år og blir nok å ha han en stund til bare fordi jeg ikke orker å skifte, men når du følger listen hans og bruker 2-4 uker å faktisk begynne å fikse problemet så går det greit.

Trygg og forståelsesfull

Lege: Therese Jensen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Therese har vært min fastlege de siste to årene og jeg har ikke hatt bedre lege før! Anbefales på det sterkeste. Veldig kunnskapsrik, forståelsesfull og hjelpsom. Føler meg alltid sett og i gode hender.

Trygg og empatisk

Lege: Ole Morten Schulz Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Svært fornøyd med Ole Morten, håper aldri jeg måtte miste han som fastlege! Har vært innom med både psykiske og fysiske plager. Mental helse kan være en utfordring, her har jeg alltid følt meg 100% ivaretatt av Ole Morten. Anbefales på det sterkeste. Har alltid fått prate ut om det som plager meg der og da, blitt tatt seriøst og fått henvisning til det jeg måtte behøve av hjelp. Det har alltid gått raskt. Leser noen oppfatter han som «sosialt» utilpass, jeg synes ikke det er så ille som visse skal ha det til og han har alltid blikkontakt med meg. Jeg har ikke følt han som utilpass de minst 10 gangene jeg har sittet på hans kontor og grått. Humor har han også, noe jeg setter stor pris på! Gir meg alltid full informasjon og oppmerksomhet. Går aldri ut av kontoret som et spørsmålstegn.
Det kan av og til være lang ventetid på å komme inn, men dette er ikke nytt for noe legekontor etter min erfaring. Venter gjerne på Ole Morten, for han er super!

Klager på selve legekontor: hen som arbeider i skranken, burde ta seg ett service og smilekurs. Makan til uvennlig holdning til tider.

Veldig omsorgsfull og kunnskapsrik

Lege: Marie Barlindhaug Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg blir alltid møtt av en kompetent og imøtekommende lege. Mine kroniske sykdommer blir godt fulgt opp og jeg har full tillit til hennes vurderinger. Jeg er spesielt fornøyd med den elektroniske samhandlingen som legekontoret har via helsenorge.no.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.