Bryggen/Skarven legesenter

Kontakt

Telefonnummer78 40 24 5578 40 24 ...
Strandparken 1 Strandgata 52 9616 Hammerfest

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(55)
55 vurderinger
Tilgjengelighet
(40)
40 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(43)
43 vurderinger
Service
(40)
40 vurderinger

Siste vurderinger av behandlere ved Bryggen/Skarven legesenter

Styr unna!

Lege: Lars Johannes Huneke Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Useriøs, tar ikke på alvor pasientene sine bekymringer og mangler kunnskap. Er ofte forsinket og det virker som at han vil få pasientene ut av kontoret sitt fortest mulig uten å vurdere mulige årsaker til sykdom. Fastlegen fra Wish.

Dyktig og kunnskapsrik

Lege: Kaj Mikael Wold Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt han som fastlege over flere år og er veldig fornøyd. Tar seg god tid og stresser ikke. Lyttende og virker veldig kunskapsrik, og lurer han på noe så søker han hjelp om temaet. Veldig rask med svar på prøver etc, henvisninger hva det måtte være. En god lege som er gull verdt. God evner kommunikasjonsmessig.

Hyggelig og kunnskapsrik lege med dyp forstålse for sykdomslære.

Lege: Mohammed Sherif Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Mitt inntrykk av Mohammed Sherif som fastlege er han framstår som veldig empatisk for sine pasienter, samt virker som han gjør alt i hans makt for å hjelpe deg som pasient på best mulig måte.

Føles som om jeg har vært så heldig og fått pasientens advokat som fastlege.

Framstår faglig sterk og tillitsfull, og har en utrolig bredde i sykdomslære i forhold til alle andre fastleger jeg har hatt tidligere.

Der hvor mange overleger har måtte gi seg i diagnostisering av en sykdom jeg har slitt med opp i gjennom årene, der fant M.Sherif ut hvilke tester han skulle ta for å kunne sette en diagnose allerede ved første besøk hos han, nettopp av den enkle grunn av at han hørte på meg som pasient, og var såpass faglig sterk at han visste hvilken tråd han måtte følge for å finne en diagnose.

Dette er en fastlege jeg sterkt kan anbefale da jeg ikke har til den dag idag møtt en fastlege som er like hyggelig og faglig sterk i sin jobb.

Lite imøtekommen

Lege: Jasna Furtula Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Følte meg ikke i varetatt. Jeg er ikke av dem som tråkker ned dørstokken på legestasjon. En gang spurte jeg om en mulig røntgen fikk jeg til svar at det var ingen hensikt. Jeg var eldre og fikk uansett ingen hjelp uten at det var krise. Det føltes nedverdigende. Heldigvis har jeg nå fått ny fastlege som jeg håper vil ta vare på meg og ha tid å lytte. Vi som begynner å stige på årene trenger en lege som har tid til oss.

Føler meg uvelkommen

Lege: Eirik Larsen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Min erfaring er at han har det travelt og jeg føler jeg har dårlig tid til å forklare meg. Synes heller ikke jeg blir fulgt godt nok opp, at jeg på en måte blir overlatt til meg selv og blir gående med plager som ikke blir tatt tak i. Har stått på venteliste for ny fastlege lenge, men alt er fullt her dessverre så man blir prisgitt den legen man har fått.

Det bør bli fokus på hvordan de som sitter i resepsjonen, på tlf. og på laboratoriet møter pasienter.

Jeg har mange ganger blitt møtt med ufine kommentarer i tlf. når jeg ringer dit, og også når jeg har ventet på tur på laboratoriet. Oppleves veldig trist når man er i en sårbar situasjon og er syk og engstelig. Man føler seg lite velkommen og det legger stein til byrden. Skjerp dere!

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.