Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nidaros Legekontor
Imøtekommende og hyggelig
Lege: Monika Smistad Dalhøi SkrevetMonika er en dyktig lege, som har hjulpet meg med spørsmål knyttet til både fysisk og psykisk helse. Jeg opplever henne som kompetent, forståelsesfull og løsningsorientert. Hun mestrer balansen mellom å være en faglig sterk lege med det å la meg få være en aktiv medskaper i min egen helse.
Hun fremstår som empatisk og lyttende i våre konsultasjoner. Som allmennlege forventer jeg ikke at hun skal være ekspert på alt, men synes hun er flink til å tilegne seg den kunnskapen som har vært nødvendig for å bistå meg.
Lokalene har sett bedre dager, men beliggenheten er super. De som jobber på lab og resepsjonen er hyggelige. Jeg har ikke vært fornøyd når jeg må ha time med en av de andre legene på legesenteret, men det er en annen historie.
Anbefales til alle som ønsker en lege å samarbeide med for god helse!
Ser deg og lytter til deg, Inngir tillit,
Lege: Monika Smistad Dalhøi SkrevetHun tar meg seriøst med betryggende oppfølging. Er flere ganger henvist til spesialist med vellykket resultat. Har full tillit at jeg får den beste behandling.
Fantastisk lege!
Lege: Tom Richard Stafne SkrevetJeg var veldig nervøs før timen, men han håndterte situasjonen på en svært god måte. Jeg ble møtt med forståelse, varme og faglig trygghet. Han lytter oppmerksomt, kommer med gode og konstruktive innspill, og jeg satt igjen med en klar følelse av å bli sett og tatt på alvor. Han fremstår som imøtekommende, kompetent og genuint opptatt av pasientene sine :)
Hyggelig og effektiv
Lege: Navjeet Gill SkrevetTrivleg lege som også veit kva ho gjer! Rask til å finne løysinger og alltid i møtekommende. Lett å få time!
Dyktig, åpen og trivelig
Lege: Navjeet Gill SkrevetEn av de aller beste legene jeg har hatt - også på grunn av at hun skjønner hva min situasjon dreier seg om.
Generelt en fordel med kvinnelige leger som ofte kan ha en alternativ tilnærming og som ikke prøver å fremstå som verdensmester.
Opplever meg respektert og meningsberettiget om egen livssituasjon.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?