Nidaros Legekontor

Telefonnummer 73 52 56 20 73 52 56 ...
Fjordgata 1 7010 Trondheim

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Nidaros Legekontor

Fantastisk

Lege: Navjeet Gill Skrevet

Gill er absolutt den beste legen jeg har hatt. Jeg opplever å bli tatt på alvor og være i trygge hender.

God og tillitsfull lege

Lege: Tom Richard Stafne Skrevet

Stafne er en veldig trivelig og dyktig lege. Han tar deg på alvor når du kommer til konsultasjon, og er svært behjelpelig med hva enn du behøver hjelp til.

Man kan snakke fortrolig med ham, og man føler seg ikke ukomfortabel ved vanskelige samtaler. Anbefales!

Svært behagelig og dyktig lege!

Lege: Daniel Per Fredrik Granström Skrevet

Jeg har ikke for vane å gå til legen (sist gang jeg gikk til lege er for over 15 år siden), men når man først kommer i det uføret at man blir syk og må oppsøke lege, må jeg si at Daniel Granström er akkurat slik man håper at en lege skal være!

Empatisk, forståelsesfull og en som alltid tar seg tid til sine pasienter.

Jeg vil anbefale Dr. Granström til alle som ønsker seg en lege som kan sitt fag og som tar pasienten på alvor.

Hyggelig og forståelsefull.

Lege: Tom Richard Stafne Skrevet

Er kjempefornøyd pasient hos han. En lege som forstår deg og tar deg på alvor. Litt vanskelig å få i noen ganger, men får utrettet mye når jeg er hos han,kjempekjekt det,når jeg har lang vei å reise til han. Vil heller ha han til fastlege, å få riktig hjelp, enn å ha en her jeg bor å ikke få riktig hjelp.

Beste legen jeg har hatt!

Lege: Navjeet Gill Skrevet

Visst du ønsker en lege som forstår og kommer med støttende råd, noe som hjalp meg. Så jeg anbefaler denne legen på det sterkeste!