Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Colosseumklinikken Allmennseksjonen
Nja...
Lege: Dagfinn Sverre Aarskog SkrevetHyggelig fyr, grei når det kommer til "greie" ting, som vaksineringskort, attester, influensa, etc. Jeg hadde en noe negativ opplevelse da jeg forsøkte å forklare vesentlige ting i min sykehistorie som var relevante for seponering av et medikament. Da hørte han ikke noe særlig på meg, og var heller ikke så oppdatert på akkurat dette området. Studerer selv medisin, og oppfattet dette som frustrerende. Men som sagt- hyggelig og forståelsesfull- med unntak en denne floken.
ikke beste legen jeg har møtt !!
Lege: Dagfinn Sverre Aarskog SkrevetLitt vanskelig komunikasjon .. har angst måtte vente 1 time og 15 min på komme inn til legen ikke lett !!
kommer aldri til å bytte fastlege:-)
Lege: Henrik Steenfeldt-Foss SkrevetDr. Henrik er en utrolig dyktig lege som gjør alt han kan for sine pasienter! Han er lyttende, forståelsesfull og behagelig å snakke med. Barna setter også veldig stor pris på han.
Omsorgsfull og svært troverdig lege
Lege: Henrik Steenfeldt-Foss SkrevetDr. Henrik er uvanlig. Han husker sine, er uhøytidelig og likevel svært seriøs. Han er et menneske og en dyktig lege som får kontakt med alle. Om timeplanen er full, er det likevel plass på venteværelset, og han gjør alt han kan for å hjelpe.
God lege som lytter og gjør det beste for pasienten
Lege: Henrik Steenfeldt-Foss SkrevetMen til tross for det er han stort sett alltid forsinket.