Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Colosseumklinikken Allmennseksjonen
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Lars Kristian Gullestad SkrevetEn fastlege som er veldig kunnskapsrik innenfor sitt område. Jeg byttet fastlege og er utrolig fornøyd. Får rask og fin oppfølging og kjenner meg veldig trygg som pasient.
Elendig kommunikasjon
Lege: Lars Kristian Gullestad SkrevetJeg har inntrykk av at Lars Kristian er en helt ok lege. Det er imidlertid svært vanskelig å kommunisere med sentralbordet. Ventetiden ved telefon er uakseptabel, og det kommer mangelfulle og/eller "god dag mann økseskaft"-svar hvis man sender e-post. I tillegg evner ikke sentralbordet å innse hva som er kritisk og eventuelt haster. Jeg har opplevd dette en rekke ganger. Det er svært frustrerende og jeg er nå i kø hos ny lege.
God, trygg og kunnskapsrik
Lege: Dagfinn Sverre Aarskog SkrevetByttet til Dagfinn nylig, har ikke noe annet å si enn varme ord.
Han er empatisk, lytter og følger opp, føler meg trygg med han som fastlege og godt ivaretatt.
Kan være noe ventetid til tider, men opplever det ikke som vanskelig dersom noe haster :)
Immøtekommende, kunnskapsrik, fleksibel og møter deg med respekt!
Lege: Lars Kristian Gullestad SkrevetJeg byttet fastlede 3 ganger før jeg kom til Lars Kristian. Dyktig, kunnskapsrik og tar seg tid til å sette seg inn i problemstillinger for å gi deg den beste behandlingen og oppfølgingen. Er fleksibel og setter gjerne opp oppfølging på telefon etter kjernetid frem i tid om nødvendig, forsøker å gjøre ring enklest mulig for pasienten. Alltid blid og imøtekommende, lytter og respekterer dine synspunkter og behov. Tar gode, veloverveide avgjørelser. Stiller alltid forberedt til konsultasjon. Beste fastlegen jeg har hatt!
Vanskelig å få time
Lege: Henrik Steenfeldt-Foss SkrevetHenrik Steenfelt Foss er en flik lege om man er så heldig å få time hos ham.
Det forhold at det er 4 ukers ventetid til første ledige time er imidlertid et stort problem. Den svært vanskelige tilgjengeligheten medfører at han i svært liten grad er tilgjengelig som fastlege. Det er videre tilnærmet umulig å få en hastetime dersom det er nødvendig, dette da telefonsekretærene, som foretar en medisinsk vurdering av om man skal få hastetime, i liten grad godkjenner det.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?