Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Colosseumklinikken Allmennseksjonen
Ikke greit
Lege: Dagfinn Sverre Aarskog SkrevetSkulle ikke vært lov at en lege har 2500 pasienter
Hva er vitsen når man aldri har ledig tid og har vikar mesteparten av tiden
Svært fornøyd.
Lege: Dagfinn Sverre Aarskog SkrevetFastlege min i mange år. Lydhør og løsningsorientert. Profesjonell og kunnskapsrik. To the point, no BS :-)
Trygg, tydelig og god
Lege: Dagfinn Sverre Aarskog Skrevet- som pårørende oppleves Dagfinn som trygg, tydelig og god. Han er opptatt av å finne gode løsninger gitt hva som er mulig.
Han er tydelig på taushetsplikt og at hans oppgave er å sikre best mulig behandling for hans pasistent.
Som pårørende oppleves dette som trygt ( og da er det så fint at han også viser balansen og ansvaret hans). Kanskje dette kan oppleves som "strengt" av noen, men selv oppleves det da som en trygghet og profesjonalitet på dyktighet. Takk!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Lars Kristian Gullestad SkrevetEn fastlege som er veldig kunnskapsrik innenfor sitt område. Jeg byttet fastlege og er utrolig fornøyd. Får rask og fin oppfølging og kjenner meg veldig trygg som pasient.
Elendig kommunikasjon
Lege: Lars Kristian Gullestad SkrevetJeg har inntrykk av at Lars Kristian er en helt ok lege. Det er imidlertid svært vanskelig å kommunisere med sentralbordet. Ventetiden ved telefon er uakseptabel, og det kommer mangelfulle og/eller "god dag mann økseskaft"-svar hvis man sender e-post. I tillegg evner ikke sentralbordet å innse hva som er kritisk og eventuelt haster. Jeg har opplevd dette en rekke ganger. Det er svært frustrerende og jeg er nå i kø hos ny lege.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?