Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandaker Legekontor
Lite lyttende og lite hjelpsom
Lege: May Putrus Khadhouri Bannoni SkrevetOppleves lite lyttende, uengasjert og uvillig til å finne løsninger. Ser og skriver på PC mens man snakker, får ikke med seg det man har sagt. Stiller flere ganger de samme spørsmålene hun allerede har fått svar på. Fremstår lite empatisk og interessert i å finne løsninger sammen, kommer ikke med anbefalinger. Går motvillig med på mine forslag og uttrykker pessimisme mtp hjelpetiltak, selv om disse er konvensjonelle, påpeker flere ganger at vi er på overtid. Her er det forbedringspotensial.
Lyttende forståelsesfull
Lege: Kazaaf Khadim Hussain SkrevetEndelig en fastlege som har forståelse å lytter til meg. Svarer raskt og ingen problemet med kommunikationen.
Interessert og oppmerksom lege
Lege: Kazaaf Khadim Hussain SkrevetDr Hussain er oppmerksom og lyttende. Er ofte litt ventetid, men ham tar seg også tid til meg. Han spør alltid om det var noe mer, før jeg går. Henviser fort og er ydmyk når det gjelder ting han ikke kan. Ellers svarer han også fortløpende på henvendelser / reseptfornyelser via nett, og det er som regel mulig å få time rimelig raskt.
Kan trygt anbefales.
Lege: May Putrus Khadhouri Bannoni SkrevetEn imøtekommende og lyttende lege. Fikk rask time til konsultasjon og kort ventetid for å komme inn til legen. Veldig glad jeg byttet fastlege.
Hyggelig og tillitsfull
Lege: May Putrus Khadhouri Bannoni SkrevetJeg var hos denne legen for første gang denne uken i forbindelse med en graviditet, og var veldig fornøyd. Det gikk fort å finne en ledig time i bookingsystemet til legesenteret, timen startet på tiden og jeg fikk svar på alt jeg lurte på. Hun er lett å snakke med, rolig og tillitsfull.