Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kjelsås Legesenter
Fantastisk fastlege
Lege: Kaisa Katariina Sivonen SkrevetKaisa er en veldig hyggelig og kunnskapsrik fastlege, hvor man føler seg trygg på at det blir gjort gode vurderinger. Uten tvil den beste fastlegen jeg har hatt. Hele familien har henne som fastlege og både store og små blir veldig godt ivaretatt. Anbefales på det sterkeste :)
Tillitsvekkende og trygg
Lege: Kaisa Katariina Sivonen SkrevetKaisa er den absolutt beste fastlegen jeg har hatt! Jeg blir hørt og forstått. Og hun gir meg den behandlingen jeg trenger, og gir meg en grundig innføring i hva prøvesvarene sier og grunngir hvorfor jeg trenger de spesifikke medisinene! Føler meg godt ivaretatt😊
Anbefales på det sterkeste
Lege: Linda Elise Øvrum Grønvold SkrevetLydhør, imøtekommende, ydmyk og profesjonell. Utrolig fornøyd etter å ha ventet 2 år på å få henne som fastlege. Tusen takk!
God og lyttende
Lege: Tove Gridset SkrevetJeg hatt henne som lege i mange år, og syntes i starten at det var vanskelig å bli tatt seriøst og vurderte å bytte lege, men for ca 6-7 år siden snudde det helt og hun er nå en helt fantastisk lege som bryr seg, lytter og bruken den tiden man trenger. Hun har hjulpet meg masse gjennom flere kompliserte/atypiske utfordringer og nøler ikke med å henvise videre når det er behov. Jeg aner naturligvis ikke hva som var grunnen til den store endringen, men leger er mennesker de òg, og de siste 6-7 årene har har hun vært stabilt helt super! Anbefales!
Fantastisk, seriøs og interessert lege!
Lege: Tove Gridset SkrevetMed stor sorg bytter jeg bort fastlegen «min» etter 25 år. Årsaken er flytting. Hun har fulgt barna og meg gjennom disse årene. Ingen problem var hverken for store eller for små for henne. Hun tar seg tid, bryr seg, henviser, følger opp, ringer tilbake og man virkelig føler seg sett, hørt og tatt på alvor. Jeg kommer til å savne henne og hennes personlige engasjement. Tusen takk for god og trygg veiledning gjennom flere av livets faser. Tove Gridset anbefales på det varmeste♥️
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?