Kjelsås Legesenter

Kontakt

Kjelsåsveien 114 0491 Oslo
Tlf: 22 09 20 00 – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
90 vurderinger
Tilgjengelighet
63 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
69 vurderinger
Service
65 vurderinger

Siste vurderinger av Kjelsås Legesenter

Tar meg ikke seriøst

Lege: Arnulf Heimdal Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har blitt en sånn person som ikke går til legen når noe er galt fordi han uansett bare sier at jeg skal ta paracet. Sist jeg var der var det fordi jeg hadde vært plaget av noe veldig lenge (som han igjen sa jeg skulle ta paracet for) og det påvirket hverdagen min veldig. En slekning av meg som er lege hadde sagt at det var en enkel operasjon jeg kunne ta som ville fikse det. Arnulf sa til meg at det ikke var nødvendig og at arret kom til å plage meg mer en problemet til å begynne med(????????). Jeg måtte krangle med han for å få operasjonen. Han tok ikke min mening seriøst i det hele tatt og det virket ikke som han prøvde å forstå hvordan det påvirket meg heller. Det er grenser for hvor mye paracet som er greit å ta altså. Uansett fikk jeg operasjonen til slutt og det hjalp meg sååå mye! Og arret er så godt som usynlig og hvert fall ikke noe problem!
Jeg har nå byttet fastlege fordi jeg vil begynne å ta bedre vare på meg selv og det er ikke noe jeg tror jeg kan gjøre med han.

Flink

Lege: Arne Fetveit Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

En meget grundig og flink lege som tar deg på alvor. Han er grundig! Sender deg til spesialist, der han selv ikke har svar. Så jeg er meget fornøyd med Arne Fetveit.

Godt fornøyd

Lege: Per Kristian Arnesen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Er generelt skeptisk til Legelisten, og mener det derfor er viktig med gode tilbakemeldinger også.

Jeg er godt fornøyd med dr. Arnesen. Han har lappet meg sammen når det har vært behov for det. Han virker kunnskapsrik og trygg.

Mulig han han virke litt lite "proaktiv". Men, på den annen side, folk må få lov til å være som de er. Også leger.

Derfor må det bli toppkarakter på legen.

Venteværelset derimot er litt kjedelig, men det spiller jo ingen rolle. Man skal jo bare vente der.

Men dårlig utvalg i lesestoff. Går mest i Allers, Familien og Norsk Ukeblad. Har hverken sett Vi Menn, Jakt og Fiske eller Villmarksliv. Ikke engang The Economist, Kapital eller Soldier of Fortune har ligget der. Skjerpings!

Mvh,

Dyktig og effektiv

Lege: Arnulf Heimdal Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Den beste fastlegen jeg har hatt. Faglig dyktig og flink til å følge opp.
Han er effektiv, noe som gjør at jeg aldri har opplevd å vente mer enn 5 minutter før en time, og det er tid til å prate om det som er nødvendig.
Legekontoret er veldrevet, alle ansatte er faglig dyktige og de spøker med pasientene når det passer. Noe som sprer glede når man er syk.
Legen og legekontoret anbefales på det sterkeste.

Arrogant, feil og utdatert

Lege: Arnulf Heimdal Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har en veldig god fastlege hos Heimdal sin kollega Fetveit. Da min datter på 10 år kastet opp på 6 dagen bestemte jeg meg for å ta henne med til legen 27.12. Dessverre hadde Fetveit ferie så jeg ble sendt til heimdal. Jeg har 3 barn på 10, 10 og 11 år. Silje som jeg hadde med til legen har ikke vært hos legen siden hun var 1 år - mao - jeg er ikke en overhysterisk mamma. Jeg kom som en bekymret mamma og Heimdal utøvde hersketeknikker mine mannlige kollegaer i IT bransjen ikke kan måle seg med! På mine 43 år har jeg ikke opplevd maken! Jeg kom og trengte å bli tatt på alvor og bli beroliget. I steden møtte jeg en mann som latterliggjorde at jeg var bekymret for min datter, minimerte meg til et hysterisk uviteden kvinne og var autoritær og arrogant ovenfor meg og min datter. Aldri gå til denne mannen hvis man trenger hjelp og er i en sårbar situasjon. Han er mer opptatt av seg selv og egen posisjon enn sine pasienter.