Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kjelsås Legesenter
En meget dyktig og behagelig lege.
Lege: Arne Fetveit SkrevetArne Fetveit er den beste legen jeg kan tenke meg. Han er faglig dyktig og meget oppmerksom om der er noe han ikke er sikker på. Dertil er han ytterst behagelig og en glede å komme til! Jeg er heldig som har ham som fastlege!
En særdeles hyggelig lege!
Lege: Linda Elise Øvrum Grønvold SkrevetEn veldig møtekommende og hyggelig lege som tar deg på alvor. Virker oppriktig interessert i å hjelpe.
Har bare positivt å si om Linda!
Lege: Linda Elise Øvrum Grønvold SkrevetEn lege som virkelig bryr seg! Henviser videre hvis det må til, tviler ikke på pasienten og jobber grundig for å hjelpe. Tar seg god tid. Kan ta ting over telefon hvis man ikke orke å møte opp til en time.
Meget bra!
Lege: Arnulf Heimdal SkrevetDenne legen er svært dyktig.
Har hatt han som fastlege i mange år og har jevnlig kontakt med han. Effektiv og faglig meget sterk.
Dersom noen ser etter en bestevenn eller sjelesørger kan de nok gå et annet setd.
Skuffende
Lege: Arnulf Heimdal SkrevetHeimdal har vært min fastlege i mange år og det har fungert greit. Grunnen til dette er kanskje at jeg tidligere ikke har hatt bruk for så mye legehjelp. Når jeg nå først trengte en dyktig lege ble opplevelsen en stor skuffelse. Heimdal lytter ikke, er påståelig og lite empatisk. Jeg mener behandlingen jeg har fått har gitt meg mange unødvendige bekymringer. Er virkelig ikke bra at en person du skal ha tillit til gjør livet ditt vanskelig helt unødvendig.
Valget var ikke vanskelig, var bare og bytte fastlege. Håper han leser noen av tilbakemeldingene her og tar de til seg så andre slipper og oppleve det samme.