Kurbadet Legesenter

Telefonnummer 23 35 30 50 23 35 30 ...
Akersgata 74 0180 Oslo

• Allmennlegespesialist, anestesilege og fastlege
  • Allmennlegespesialist og fastlege

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Kurbadet Legesenter

Lite ivaretatt

Lege: Anne Ruud Skrevet

Jeg byttet til Anne da jeg flyttet til Oslo og har vært hos henne noen ganger hittil. Jeg går fra kontoret med dårlig følelse hver gang. Timene er utrolig korte og får ingen oppfølging, blir snakket ned til og opplever mangel på empati. Bytter fastlege.

Fantastisk fastlege

Lege: Helene Berglund Skrevet

Jeg har hatt Helene som fastlege i flere år nå. Hun er både faglig dyktig og empatisk. Jeg føler meg alltid sett, hørt og forstått, og tatt på alvor. Hun er flink til å vurdere mitt behov for hjelp og behandling. Helene er kort oppsummert den beste fastlegen jeg har hatt noen gang.

Dyktig, tålmodig, og vekker tillit.

Lege: Julian Ruben N Denil Skrevet

Byttet fastlege til Dr. Denil og er kjempefornøyd. Han er flink, nøye, lytter . Og man føler seg trygt ivaretatt.

Veldig fornøyd

Lege: Julian Ruben N Denil Skrevet

Alltid godt humør, virker som han virkelig vil hjelpe til. Er tålmodig, flink til å lytte og utrolig kunnskapsrik. Har alltid fått riktig hjelp av han :)

Kjempefornøyd

Lege: Alexander Wahl Skrevet

Dr. Wahl er kjempebra lege, som jeg føler meg veldig trygg hos. Han er effektiv og man får alltid veldig god oppfølgning fra ham. Jeg er takknemlig og fornøyd med at jeg har en så dyktig og grei fastlege.