Majorstuhuset legegruppe DA

Kirkevn. 64 B 0366 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Majorstuhuset legegruppe DA

Super fastlege

Lege: Torunn Bjerve Eide Skrevet

Hadde mitt første møte med Torunn i dag og visste ikke helt hva jeg skulle forvente etter å ha lest blandede tilbakemeldinger her. Hun var svært hyggelig og håndhilste på meg. Hun gikk rett på sak og jeg oppfattet henne som svært profesjonell og kunnskapsrik. Hun kom med gode og argumenterte råd og hun hadde svar på alt jeg lurte på. Alt i alt er jeg storfornøyd med henne.

Tillitsvekkende og dynamisk lege

Lege: Brynjar Reberg Skrevet

Fikk raskt time, og veldig god oppfølging!
Veldig hyggelig og blid lege, som virket interessert i mine medisinske problemer. Hadde god oversikt over tilgjenglig helsetilbud, og oppfølging.

Ikke noe særlig bra

Lege: Brynjar Reberg Skrevet

Jeg stoler ikke på leger som bruker Google til å diagnostisere sine pasienter, det kan jeg gjøre selv. Usympatisk i tillegg! Han har en del å bli bedre på. Anbefales ikke!

Dyktig lege med for lang pasientliste og mye venting.

Lege: Trine Bjørner Skrevet

Har inntrykk av at hun er en dyktig lege. Men man må alltid vente lenge på å få legetime, og det er alltid store forsinkelser. Hvis man tenker at det skal lønne seg å komme tidlig på morgenen, hjelper heller ikke dette. Jeg har aldri opplevd å få komme inn til tiden, tidligst en halvtime etter timen var satt. Flere ganger har jeg ventet over en time. Hva med respekten for andres tid??

Solid og faglig

Lege: Brynjar Reberg Skrevet

Har hatt Reberg som fastlege hele livet. Opplever ham som en interessert, opdattert og empatisk lege. Han tar meg alltid seriøst og henviser videre når dette har vært nødvendig. Har alltid fått den hjelpen jeg hatt behov for.