Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Harbitzalléen Legesenter A/S
Følte meg oversett og dårlig ivaretatt som pasient
Lege: Said Tutunchian SkrevetJeg hadde flere konsultasjoner hos denne legen i en periode hvor jeg opplevde vedvarende symptomer og redusert helsetilstand. Til tross for dette følte jeg at jeg ikke ble tatt på alvor, og oppfølgingen opplevdes som mangelfull.
Etter sykdomsperioden har det vært svært vanskelig å få kontakt, og jeg har opplevd å bli avskåret fra viktige tjenester som reseptfornyelse og digital kommunikasjon. Jeg har forsøkt å få korrigert en feil i en sykmelding, uten at det har blitt gjort.
Dette har vært en belastende erfaring, og jeg håper ingen andre trenger å gå gjennom det samme.
Omsorgsfull og flink
Lege: Ingrid Rolfsjord SkrevetJeg har opplevd at Ingrid husker meg (eller har iallfall sett i journalen) selv om det har gått mer enn et år mellom besøk. Hun har møtt meg både med helsehjelp og medmenneskelighet, og selv om det kan være ta noen uker å få time, har jeg som regel fått oppfølgingstimer raskt når hun først har blitt involvert i noe. Som med alle leger får jeg best hjelp når jeg klarer å si fra tydelig om det jeg trenger.
Legesenteret er rolig, labben tar alltid blodprøver og helsesekretærene har alltid virket greie.
Beste fastlegen!
Lege: Said Tutunchian SkrevetVi er en familie på 5 stk. De få gangene det feiler oss noe møter vi kunnskap, effektivitet og bra respons. Kort ventetid, rask respons på spørsmål og ekstra bra på idrettsskader.
Grundig og handlekraftig lege
Lege: Robin Jareg SkrevetJareg er grundig og nøler ikke med å ta umiddelbar action når det er nødvendig. Han er dessuten vennlig og imøtekommende. Anbefales!
Grundig
Lege: Robin Jareg SkrevetRobin Jareg er en grundig og flink lege. Han tar seg god tid. Hyggelig og omtenksom. Anbefales absolutt!