Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe

Solhauggt 2 0565 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe

Surrete & Distre, verken ser eller hører på deg

Lege: Marthe Kristin Kongshaug Skrevet

Dr Kongshaug er surrete og distre og tar seg ikke tid til å høre på det man har å si. Hun så ikke på meg da jeg snakket til henne, ignorerte det jeg sa, og jeg har ved begge anledninger dratt fra Rodeløkka legesenter uten å være noe som helst nærmere en avklaring. Er absolutt ikke å anbefale.

Virkelig en lege som tar seg tid og er kjempeflink :-)

Lege: Stener Clausen Skrevet

Stener Clausen er absolutt en fantastisk flink og snill lege.Både jeg og min sønn har hatt han som fastlege siden fastlegeordningen startet, samt brukte han før fastlegeordningen. Han tar seg tid, han lytter, han henviser deg dit du skal, han følger opp, han tar seg tid til å forklare både lenge å vel vedr. den evt. sykdommen du måtte ha mm. Han er en FANTASTISK flink og hyggelig lege jeg setter stor pris på.-masse blomster til denne legen:-)

Ikke å anbefale

Lege: Marthe Kristin Kongshaug Skrevet

Dessverre ikke en lege jeg vil anbefale andre å bruke. Hun oppleves som usympatisk og nedlatende, Legen ser nesten ikke på deg. Skriver på tastaturet og lytter ikke til det du sier/spør om/eller er der for. Har henne ikke som fastlege, men fikk tile hos henne da fastlegen min var på ferie en periode.

Aldri hatt en bedre lege!

Lege: Sjur Olav Hesla Skrevet

Jeg føler meg ivaretatt, lyttet til og trygg. Han er både morsom og hjelpsom og jeg tror ikke jeg kunne hatt en bedre lege som skal følge meg igjennom graviditeten min.

En god fastlege

Lege: Sjur Olav Hesla Skrevet

Hadde Sjur da jeg bodde i Oslo, var der et par ganger.

Han tok seg tid til å lytte til det jeg sa, uten den forutinntattheten enkelte leger kan ha.

Anbefales.