Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kantarellen Legesenter
Håpløst
Lege: Gohar Majid Chaudhry SkrevetDenne legen har vikar frem til 2020. Hun ([navn fjernet av moderator]) er en lege man bør unngå. Har slitt med angst knyttet til legebesøk i mange år. Og etter et par timer hos henne er denne angsten sterkere enn på mange år. Hun lytter lite til det man sier, og man får en følelse av å ikke bli trodd. Hun har en lite hyggelig måte å informere om prøvesvar på, noe som igjen virker skremmende.
Generelt er legekontoret dårlig, de som jobber der snakker dårlig norsk, er vanskelig og kommunisere med og har en frekk holdning.
Omtenksom og tålmodig
Lege: Brit Eli Raanaa SkrevetFøler meg alltid hørt når jeg er hos Brit. Min tidligere fastlege stoppet meg alltid opp, og hørte heller aldri etter.
Hele familien min har Brit som fastlege. Takknemlig for henne!
Flink og hjelpsom
Lege: Gunnar Frode Olsen SkrevetLeste noen negative kommentar om Gunnae Frode Olsen. Min erfaring mef Gunnar Frode er bare positivt. Siden jeg flyttet til Mortensrud rundt 12år siden har han vært min fastlege. Ikke noe problemmer med han.
Gode råd, rett behandling, henviste meg spesiel leger når det var behov og han er vennlig og opptatt av helsen min. Hva trenger du mer?
Ikke tilstede lenger
Lege: Gohar Majid Chaudhry SkrevetDenne legen har Vikar frem til 2020. Vikaren virket helt hjelpeløs, og hadde ingen ting som fastlege å gjøre i mine øyne. Legesenteret i seg selv er en tragedie. Evig lange telefon-køer, manglende tilbakemeldinger på prøver, resepter blir ikke skrevet ut som avtalt osv. Når da i tillegg de som svarer på telefonen knapt gjør seg forstått på norsk gjør det ikke ting noe bedre. Rådet er: STYR UNNA!
Går aldri tilbake
Lege: Farshid Jahangosha SkrevetI begynnelsen var jeg veldig fornøyd med Farshid.
Smilte alltid og var hyggelig.
Helt til jeg ble utsatt for et overfall og ble antastet.
Da sa han at det var noe jeg måtte forvente siden jeg var kvinne, og at jeg måtte ha forståelse for at ikke alle gutter visste hvordan de skulle flørte med pene jenter.
Han sa også at det mest sannsynlig ville skje igjen.
Kommer aldri til å gå tilbake.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?