Humana Sandvika AS (Bare fastlegene)

Elias Smiths vei 10 1337 Sandvika

Siste vurderinger av behandlere ved Humana Sandvika AS (Bare fastlegene)

Trygg og lyttende

Lege: Else Helene Thorvik Skrevet

Man føler seg trygg og ivaretatt hos Thorvik. Hun tar seg tid til å lytte før hun tar en vurdering og gjør nødvendige undersøkelser. Man får følelsen av å bli både "sett" og husket. Vært pasient hos henne i flere år, og har gode erfaringer med både henne og legesenteret.

Dyktig, hyggelig og empatisk

Lege: Hilde Voie Skrevet

Hilde Voie er en fantastisk fantastisk fastlege; dyktig, hyggelig og empatisk. Hun har støttet meg gjennom tunge tider og kronisk sykdom på en enestående måte både medisinsk og menneskelig. Hele familien har henne nå som fastlege.
Anbefales på det sterkeste.

Effektiv og hyggelig

Lege: Morten Opås Skrevet

Legen var veldig hyggelig og stilte relevante spørsmål. Selv om han ikke er min fastlege og jeg bare var hos han for en lege erklæring, har jeg ikke hatt en så god opplevelse før på Humana. Han gjorde også jobben sin på en effektvi måte, mens han viste empati.

Veldig fornøyd

Lege: Kristin Vik Skrevet

Møtte min fastlege for første gang etter å bli sendt mellom fastlege vikarer /studenter, som var mer opptatt av å skrive ut medisiner og sende meg rundt til private, dyre spesialister.
Hun tok meg på alvor , lyttet på meg og vi hadde en god dialog. Er kjempe fornøyd med min nye fastlege, hun er trygg, profesjonell og kompetent.

Legevakt

Lege: Torgeir Wergeland Sørbye Skrevet

Jeg har kun hatt Torgeir på legevakttimer. Jeg er skikkelig fornøyd med han. Han hører etter på hva du har å si, han er skikkelig hyggelig, han kan tulle om ting noe jeg liker. Jeg liker ikke leger som kun er seriøse, de må være både seriøse å kunne tulle med ting. Jeg liker han så godt