Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Høvik Legesenter DA
Beste og dyktigste legen jeg har vært borte i og jeg har vært igjennom mange dyktige leger
Lege: Anders Linden Nyquist SkrevetAnders tar seg tid å høre på deg, men du føler at du blir tatt på alvor, og om han ønsker å snakke med en spesialist så gjør han det, men fått redusert kraftig på mine medisiner samt han er dyktigste på psykisk sykdommer jeg har vært borti av leger. Jeg sliter med 2 sjeldene sykdommer som gjør at jeg har kraftig redusert livskvalitet. Han forstår når han må gjøre hva. Meget rask på pasientsky.
Topp =)
Lege: Ingjerd Leiro SkrevetAkkurat byttet til henne. Ambisiøs og saklig fastlege. Det var vanskelig at finne en bra kvinnelig lege i Oslo.
kjempehyggelig og flink!
Lege: Elise Caspersen Skrevetdr. caspersen virker til å virkelig kunne faget sitt - og bry seg om pasientene sine. ingenting negativt å si! gjør alt av tester og får tilstrekkelig informasjon. søt dame!
anbefaler henne videre.
Ny fastlege
Lege: Ingjerd Leiro SkrevetMeget godt fornøyd med min nye fastlege, Hun er empatisk og lytter til meg som pasient på en trygg og god måte. Hun hadde god oversikt over mine journaler fra tidligere fastlege ved samme legekontor.
Ikke god på psykiske plager
Lege: Anders Linden Nyquist SkrevetJeg hadde Nyquist som lege noen år, og var veldig fornøyd med hjelp etter mindre skader o.l. Da jeg etter en ulykke ble stadig mer nedstemt, og forsøkte å ta dette opp og få råd til hva jeg skulle gjøre, fikk jeg ingen respons. Nedstemtheten utviklet seg de neste to årene til en depresjon på grensen til alvorlig, og jeg fikk til slutt fantastisk hjelp og medisiner hos Volvat. Jeg ble da raskt bedre, men dette var etter flere år med en forferdelig vond depresjon, som jeg burde ha fått hjelp til da jeg ba om dette i begynnelsen. Anders Nyquist er som sagt helt sikkert god på vanlige, fysiske plager, men jeg håper ikke andre personer må lide unødvendig lenge fordi han ikke tar tak i, og ser alvoret i, psykiske sykdommer.