Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Majorstuen
Den beste tannlegen jeg har hatt
Tannlege: Gabriel Lorenzo Morales SkrevetGabriel Morales er en dyktig tannlege. Jeg føler meg godt ivaretatt. Han forklarer hva som skal og ikke minst hva som skal gjøres. Han er alltid blid og det er en hyggelig atmosfære. Absolutt anbefales på det varmeste
Dyktig og effektiv
Tannlege: Harald Olav Eggen Linnebo SkrevetVeldig flink og effektiv tannlege. Kan absolutt anbefales til estetiske tannbehandlinger. Gjorde en topp jobb med fasade/krone på fortann, og tannteknikeren han bruker framstod også sikker og profesjonell.
Sympatisk og dyktig
Tannlege: Per Kristian Elvestad SkrevetVeldig hyggelig tannlege som tar seg tid til å lytte, får pasienten til å slappe av. Faglig på topp!
Verdens beste tannlege
Tannlege: Merete Horn Larsen SkrevetDet er vanskelig å beskrive hvor fantastisk denne tannlegen er. Ikke bare faglig dyktig, sikker, flink, effektiv og trygg. Men hun er også utrolig varm og flink med mennesker. Tannlegeskrekk forsvinner som dugg for solen, i stolen hennes. Hun ser pasientenes behov, har stor grad av empati og forståelse. Her går hele familien til Merete Horn Larsen og vi gleder oss til hver time
Veldig hyggelig
Tannlege: Sadia Nazir Khan SkrevetHun var svært hyggelig og rolig. Forklarte godt. Alltid vanskelig å vurdere om en tannlege er god i jobben eller ikke, men jeg fikk et godt inntrykk.